JEDINSTVENI REGIONALNI DOGAĐAJ: DevOps and Software Testing konferencija u Ljubljani od 13. do 14. oktobra

Quest for Quality konferencija održaće se u Ljubljani u Cankarevom domu

  • 0

Još dva dana nas deli od početka nove DevOps and Software Testig konferenciji u Ljubljani, čiji je većinski sponzor kompanija Comtrade Digital Services.

JEDINSTVENA PRILIKA ZA TESTERE SOFTVERA: Prva regionalna konferencija namenjena test-inženjerima biće održana u Ljubljani!

Tim povodom razgovarali smo sa Vladanom Atanasijevićem, potpredsednikom prodaje kompanije Comtrade Digital Services, koji stoji iza ovog projekta.

- DevOps and Software Testing konferencija okupiće više od 240 IT stručnjaka iz preko 60 kompanija. U trenutku rastućih promena i prelaska sa tradicionalnih na agile metodologije, kvalitet softvera nikada nije bio značajniji. Upravo to goruće pitanje je glavna tema naše predstojeće konferencije. Eminentni govornici će učesnicima preneti svoje iskustvo u ovoj oblasti, te će predstaviti naefektnije strategije za uspešno rešavanje izazova koje donose nove metode razvoja. Nadamo se da ćete nam se pridružiti - poručio je Atanasijević.

Foto: Promo Foto: Promo

Quest for Quality konferencija održaće se u Ljubljani u periodu od 13. do 14. oktobra u Cankarevom domu. Među najavljenim govornicima su vodeći svetski eksperti Džoan Vrabec iz kompanije Quali, Fin Lorber iz kompanije Thoughtworks, Kolin Obrajan iz Ryanair-a i mnogi drugi.

Foto: Promo Foto: Promo

Među potvrđenim učesnicima su kompanije Ryanair i Datalex. Emirc, DTC, Atlanthb, Sparkasse, Addiko Bank, NiceLabel, Marand, Infinum i mnoge druge.

Program konferencije uključuje 11 sesija, dve radionice, okrugli sto i večernji networking event.

Glavni govornik na DevOps and Testing konferencije biće Džoan Vrabic, direktorka informacionih tehnologija u kompaniji Quali, koja će detaljno objasniti pojam DevOps-a, njegove prednosti, kao i izazove koje nosi ovaj metod razvoja. Jedna od ključnih tema njenog govora biće i zanimanje, odnosno uloga testera.

DevOps and Testing konferencija je prvenstveno namenjena IT profesionalcima na pozicijama softver testera, test lead-a i menadžera za upravljanje kvalitetom. S obzirom na izuzetno kvalitetan program, manifestacija će takođe biti korisna i softver developerima, te projektnim menadžerima koji žele da prošire svoja znanja iz ove oblasti.

Više informacija na: www.questforquality.eu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA