≫ 

TAG HEUER PREDSTAVIO PAMETNI SAT KOJI KOŠTA 9.000 EVRA: Pogledajte šta sve možete da uradite sa njim (VIDEO)

TAG Heuer Connected je baziran na Android Wear platformi

  • 4

Švajcarski proizvođač luksuznih satova, TAG Heuer, predstavio je unapređenu verziju svog pametnog sata Connected koji će koštati čak 9.000 evra.

Da li je ovo najlepši i najkvalitetniji pametni sat do sada?

Connected je baziran na Android Wear platformi, uključuje 46-milimetarsko Titanium Grade 2 kućište debljine 12,8 milimetara, koje je obloženo karbidom i premazom protiv otisaka prstiju.

Sat je otporan na vodu i prašinu zahvaljujući IP67 sertifikatu, pa se on može uroniti u vodu na maksimalno metar dubine na period od pola sata.

Središnji deo sata predstavlja kružni 1,5-inčni ekran s rezolucijom od 360 x 360 piksela (gustoća prikaza iznosi 240 ppi-a) i dodatkom u obliku safirne zaštite protiv ogrebotina i dobre vidljivosti na suncu (radi se o transflektivnom ekranu).

Unutar sata nalazi se Intelov dvojezgarni procesor koji radi na maksimalnom taktu od 1,6 GHz, 1 GB RAM-a i 4 GB interne memorije. Baterija od 410 mAh nudi autonomiju od oko 25 sati rada, a dostupni su i žiroskop, senzor nagiba i mikrofon.

Kako je već pomenuto, radi se o Android Wear satu pa su podržani mobilni uređaji s operativnim sistemima Android 4.3 i novijima te iOS 8.2 uređajima i novijima.

U standardnom paketu dostupan je lagani kaiš od vulkanizovane gume (težak 29 grama), dok korisnici u zavisnosti od želja mogu da izaberu i kaiš od titanijuma ili teleće kože.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ip

    2. novembar 2016 | 15:55

    izgleda da svi prelaze tj. koriste android, trebao bi i apple da predje na android ...

  • alien planeta tame

    2. novembar 2016 | 19:49

    Lepi satovi čudo jedno a mi nemamo ni da platimo stan

  • alien bishop

    2. novembar 2016 | 18:36

    Skupi ti satovi nešto a kineski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA