ULIČNI AUTOMAT ZA PICU: Sveža kaprićoza za tri minuta (VIDEO)

Svaki automat je povezan sa internetom, i čim nestane sastojaka kojih ima za 200 pica, šalje se tim koji će ih dopunjavati. Mašina je u stanju da pravi pice svih vrsta

  • 1

Nakon što je predstavljen prvi svetski automat za kolače, italijanska kompanija "Let's Pizza" će ovog leta na američko tržište lansirati i automat za pice.

Mašina, koju je dizajnirao Klaudio Torgele, pravi celu picu od početka do kraja (čak je i pecivo sveže), čim naručite i platite. Gotova za manje od tri minuta, sveža pica - netaknuta ljudskom rukom - postatće vam dostupna za jelo.

- Svaki automat je povezan sa internetom, pa možemo da kontrolišemo zalihe svakog pojedinačnog automata i da ih dopunjujemo sastojcima. Svaki automat može da sadrži sastojke za maksimum 200 pica, a može da pravi sve vrste, i mesnatu i riblju i vegetarijansku i bilo koju drugu - kaže Ronals Ramers, izvršni direktor kompanije koja će vršiti distribuciju ovih mašina.

Pica veličine 26 santimetara u prečniku će koštati $5,95, a automati će biti locirani u molovima, na aerodromima, u hotelima, supermarketima, univerzitetima i benzinskim pumpama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA