NOVI SAMSUNGOV TELEFON SE NEĆE POJAVITI U FEBRUARU: Evo kada stiže Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 navodno će imati čak 8 GB RAM-a i pokretaće ga, kako javljaju IT blogeri, Exynos 8895 čip i to u dve varijante 8895M i 8895V

  • 6

Samsung je prethodnih godina svoj "flagship" smartfon iz Galaxy S serije predstavljao u februaru na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija (MWC) u Barseloni, ali će prema najnovijim izveštajima Galaxy S8 ove godine biti predstavljen u aprilu.

Ovako će izgledati najbolji Samsungov telefon u 2017. godini?

Južnokorejski gigant će navodno u Njujorku u aprilu održati događaj na kojem će predstaviti svoju ovogodišnju perjanicu, a kao datum spominje se 18. april.

Još jedna od glasina spominje da će Samsung masovnu proizvodnju Galaxy  S8 telefona početi u martu, pa pomenuti datum predstavljanja deluje logično.

Samsung će predstaviti S8 i S8 Plus model, kao zamena za Edge verziju.

Telefoni bi trebalo da imaju dvostruko zakrivljen ekran i to veličine 5,5 i 6 inča. Novitet je to što bi “home” dugme, koje je kod prethodnih modela bilo “izdignuto”, sada trebalo da bude zamenjeno “3D touch” senzorom. Senzor za otisak prsta će vrlo verovatno biti vraćen na pozadinu telefona.

Printskrin: Youtube/TechDroider Printskrin: Youtube/TechDroider

Nakon problema koji je Samsung imao sa modelom Galaxy Note 7, pretpostavlja se da će sa Galaxy S8 ponovo plasirati i olovku kao dodatak displeju.

Samsung Galaxy S8 navodno će imati čak 8 GB RAM-a i pokretaće ga, kako javljaju IT blogeri, Exynos 8895 čip i to u dve varijante 8895M i 8895V.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seaside

    6. januar 2017 | 19:56

    E pa kad bi se neko fokusirao na izdrzljivost baterije...Kad mi neko kaze da mu treba mocan telefon a vrhunac operacije mu je citanje telegrafa

  • Gazda

    5. januar 2017 | 13:04

    Stvarno prave vrh s seriju

  • Mindjolina Dzoli

    5. januar 2017 | 12:44

    Sa hardverom može da pokreće laboratoriju ali šta to sve vredi kada je softver problem kao i svi predhodnici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA