0

Pojavila se prva fotka Samsung Galaxy S8 pametnog telefona (FOTO)

Na objavljenoj fotografiji se vidi telefon koji vizuelno dosta podseća na prethodne modele

Samsung Galaxy S8
Foto: Weibo.com

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavila se fotografija koja navodno prikazuje prototip Samsung Galaxy S8 pametnog telefona.

NOVI SAMSUNGOV TELEFON SE NEĆE POJAVITI U FEBRUARU: Evo kada stiže Galaxy S8!

Južnokorejski gigant se nije oglašavao povodom ove tvrdnje, pa nije moguće utvrditi da li je na slici zaista nova Samsungova perjanica.

Bilo kako bilo, na fotografiji se vidi telefon koji vizuelno dosta podseća na prethodne modele, ali ovaj uređaj konkretno nema fizičko “home” dugme na prednjoj strani. To se i podudara sa glasinama koje kažu da će ovogodišnji Galaxy S model dolaziti bez “home” tastera i da će ono biti ugrađeno u ekran osetljiv na pritisak.

Okvir oko ekrana telefona je i dalje dosta veliki, što se ne uklapa u glasine koje kažu da će Galaxy S8 imati displej koji će se prostirati čitavom prednjom stranom.

Na fotografiji se ne vide kapacitivni dugmići koji se koriste za navigaciju kroz Android sistem, što može ukazivati na to da je u pitanju fotošop ili da je Samsung rešio da se ovi tasteri automatski sakriju kada se ne koriste.

Samsung Galaxy S8 navodno će imati čak 8 GB RAM-a i pokretaće ga, kako javljaju IT blogeri, Exynos 8895 čip i to u dve varijante 8895M i 8895V.

Pogledajte fotografiju:

Foto: Weibo.com

Foto: Weibo.com

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Pametni telefon, Samsung, Samsung Galaxy S8, Smartfon

foto dana

video dana