5

Pogledajte u Viber jer se upravo sad dešava najveća promena ikada: Uskoro nam stižu skrivene poruke!

Viber uskoro uvodi “skrivene poruke” – koje će obezbediti razmenu poruka uz dodatne elemente privatnosti nad kojima korisnici imaju potpunu kontrolu

Foto: Promo

Foto: Promo

Viber dobija novu opciju pod nazivom “Skrivene poruke”, koja će omogućiti komunikaciju uz potpunu diskreciju i pružiti potpuno poverenje u tajnost vašeg ćaskanja sa drugima.

Odluka Vibera zaprepastila sve korisnike: Zaboravite na Windows aplikaciju!

Ono što svakom korisniku aplikacije za razmenu poruka, koji tim putem redovno održava kontakt sa ljudima koji mu posebno znače, posebno važno je opcija koja će mu omogućiti da ima potpunu diskreciju dok razgovara o bilo kojoj temi sa njima.

Od prošlog proleća, kada je Viber uveo enkripciju sa kraja na kraj kao standardni protokol za sve Viber poruke i pozive, namera je bila da Viber pruži dodatne mere bezbednosti koje će u potpunosti zadovoljiti njegove korisnike po pitanju privatnosti njihove komunikacije. 

Viber će se promeniti u martu: Stiže opcija posle koje kupovina više neće biti ista!

Ipak, u nekim situacijama, pojavi se potreba za dodatnom enkripcijom, želja da trag komunikacije ostane neprimetan. Zbog toga, Viber uskoro uvodi “skrivene poruke” – koje će obezbediti razmenu poruka uz dodatne elemente privatnosti nad kojima korisnici imaju potpunu kontrolu.

U delu “skrivenih poruka”, moći ćete da postavite tajmer za automatsko brisanje svake poruke iz vaše prepiske. Tekst iz prepiske putem “skrivenih poruka” neće moći da se dalje prosleđuje, a slikanje ekrana će biti ili potpuno onemogućeno – ili će vas o tome momentalno informisati obaveštenje na ekranu vašeg “četa”.

Kao i uvek, vaša komunikacija biće i dalje zaštićena Viberovom enkripcijom sa kraja na kraj.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

U mogućnosti ćete biti da vodite dve uporedne prepiske sa istom osobom ili u grupi – putem jednog redovnog četa i jednog kroz “Skrivene poruke”.

Prepoznaćete ih po tome što će vam se pojaviti prikaz malog katanca na čet ikonici za “Skrivene poruke”. Otpočinjanje razmene skrivenih poruka iz redovnog četa neće izbrisati niti zameniti redovnu razmenu poruka, već samo otvoriti paralelnu razmenu poruka ovim kanalom.

“Skrivene poruke” će predstavljati dodatni način da korisnici Vibera razmenjuju poruke slobodno i bezbedno. Viberov cilj je da stvara nove opcije koje će vam omogućiti da komunicirate bez ograničenja i zadrške.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aplikacija, Aplikacije, Pametni telefon, Smartfon, Vajber, Viber
Popularni komentari
 • B
  Breston

  Super dajete preljubnicima nove alate…

 • N
  Nana

  Non stop se uvodi nešto što ljudima omogućava da varaju i budu prevareni. Ništa normalno da se pojavi!

 • S
  Stefan

  Meni se ovo dopada.

foto dana

video dana