ISPROBALI SMO NOVE TESLA TELEVIZORE: Ultra HD, 4K, smart, aplikacije, pristupačna cena - sve nas je oduševilo (FOTO)

Pored već standardnog kvaliteta, serija 6 donosi tehnološki iskorak – Ultra HD ekrane sa 4K rezolucijom (3840x2160px) i panelima koji nose oznaku kvaliteta “A+”, za sliku po najvišim savremenim standardima

  • 1

Kompanija Comtrade predstavila je novu seriju Tesla televizora koji dolaze sa Ultra HD rezolucijom ekrana. Odmah po njihovom dolasku u prodavnice, požurili smo da isprobamo Tesla televizore iz unapređene Serije 6 i evo naših prvih utisaka.

ISTRAŽUJEMO: 5 razloga zbog kojih bi trebalo da izaberete Tesla televizor!

Pre svega, zahvaljujući savremenoj Smart TV tehnologiji sa televizora je definitivno proterana dosada, a sada i po pristupačnoj ceni. Pored već standardnog kvaliteta, ova serija donosi tehnološki iskorak – Ultra HD ekrane sa 4K rezolucijom (3840x2160px) i panelima koji nose oznaku kvaliteta “A+”, za sliku po najvišim savremenim standardima. Ali to nije sve, jer iza vrhunske slike stoji tehnologija koja poboljšava prikaze pripremljene u standardnoj, nižoj rezoluciji, i svaki piskel vašeg novog televizora biće iskorišćen za uživanje u najdetaljnijoj i najživopisnijoj slici koju možete da dobijete po ceni Tesla televizora iz Serije 6.

TESLA TV ODUVAO KONKURENCIJU: Ovi televizori su najveći hit u 2016. godini!

Svi modeli iz ove serije opremljeni su Opera Smart operativnim sistemom, a dolaze sa preinstaliranim YouTube, Facebook, Twitter, Media Player, MiraShare aplikacijama, Opera pretraživačem i mnoštvom dodatnih aplikacija dostupnim kroz “Opera Store”. Uz to, ne morate da budete TV inženjer da biste svoj aparat jednostavno i lako povezali sa svojom kućnom mrežom, zahvaljujući MiraShare aplikaciji i ugrađenim WiFi i LAN mrežnim adapterima. Takođe, treba spomenuti i DVB-C/T2/S2 tjunere za prijem digitalnih, kablovskih i satelitskih kanala, sve standardne portove za priključivanje brojnih uređaja, ali i garanciju od 3 godine, za opušteno uživanje i u najuzbudljivijim programima.

Foto: Promo Foto: Promo

Ali, čak i kada je televizor isključen, očigledno je da je proizvođač veoma vodio računa o dizajnu, jer skladno metalno kućište srebrne boje odskače kvalitetom i skladno se uklapa u svaki ambijent. Uz vrhunsku sliku, Smart tehnologiju, cenovno najpristupačnije svetske standarde i 3 godine garancije, Tesla televizori iz Serije 6 imaju toplu preporuku naših stručnih saradnika.

Foto: Promo Foto: Promo

Oni koji ne gube vreme, u trenutnoj ponudi naći će modele u 3 različite dijagonale: 43” (55.990 dinara), 49”(66.990 dinara) i 55” (77.990 dinara), a više informacija na: www.tesla.info.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA