≫ 

Jedan od najskupljih satova na svetu: Košta 43.000 evra, a razlog je ekstravagantan i nalazi se upravo u njemu (FOTO)

Prodaja ovog sata počeće 8. aprila, a da biste postali vlasnik jednog takvog primerka moraćete da kontaktirate proizvođača lično

  • 18

Ručni sat Spirit Watch, kojeg je napravila kompanija Louis Moinet po porudžbini kompanije Wealth Solutions, napravljen je samo u 50 primeraka i najskuplji je na celom svetu sa cenom od 43.000 evra.

Dele nas dva i po minuta do apokalipse: Sve o satu "sudnjeg dana" koji predviđa jezive stvari!

Svaki od ovih satova u sebi će imati po jednu kap najstarijeg viskija na svetu. Boca Glenliveta iz 1862. godine otvorena je pred stručnjacima za žestoka pića i javnim beležnikom, koji je ovaj neobični događaj zabeležio kako bi svaki sat imao ispravu o verodostojnosti svog sadržaja.

Spirit Watch je samo jedan u nizu sličnih proizvoda kompanije Wealth Solutions, koja se specijalizovala u izradi satova za ultra-bogate osobe.

Foto: en.wealth.pl Foto: en.wealth.pl

Svaki njihov sat sadrži vrlo malenu i jedinstvenu količinu alkohola: Cognac Watch ima kap najstarijeg konjaka na svetu, koji datira iz 1762. godine. Ista je stvar i s Rum Watchom, koji u sebi nosi najstariji poznati rum, istočen iz boce stare 230 godina.

Prodaja ovog sata počeće 8. aprila, a da biste postali vlasnik jednog takvog primerka moraćete da kontaktirate proizvođača lično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bokiridis

    26. mart 2017 | 18:08

    Kakva glupost!!! Uopste to nije najskuplji sat na svijetu...

  • Aleksandar

    26. mart 2017 | 18:05

    Sta lupate, ima dosta skupljih od toga.

  • Soldier

    26. mart 2017 | 18:14

    Postoje satovi koji se serijski proizvode, a kostaju po 500.000...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA