0

Počinje "tucijada" na Viberu: Kako da se kucate jajima pomoću nove opcije (FOTO)

Posle nedavnog, izuzetno uspešnog predstavljanja Viber bota – posebno priređenog za Dan zaljubljenih – Viber je načinio novi veliki korak u kreiranju digitalne dimenzije obeležavanja i uživanja u praznicima kroz novi bot za pametne telefone i tablete - koji korisnike i slavljenike poziva na Uskršnje kucanje jajima

Foto: Promo

Foto: Promo

Viber je predstavio novog zabavnog interaktivnog bota u želji da uvede Uskršnje kucanje jajima u digitalnu eru širom našeg regiona.

Viber ima novu opciju koja je mnogo dobra: Pogledajte šta sada možete da uradite sa stikerima!

Posle nedavnog, izuzetno uspešnog predstavljanja Viber bota – posebno priređenog za Dan zaljubljenih – Viber je načinio novi veliki korak u kreiranju digitalne dimenzije obeležavanja i uživanja u praznicima kroz novi bot za pametne telefone i tablete – koji korisnike i slavljenike poziva na Uskršnje kucanje jajima. I, kako se onda postaje apsolutni šampion u Viberovom Uskršnjem izazovu u kucanju?

Za početak – preuzećete besplatno novi paket Uskršnjih stikera na Viberu ovde (“Uskršnji praznici” je naziv paketa u sekciji Besplatnih stikera u pretrazi) i sami dizajnirati vaše takmičarsko Uskršnje Viber jaje. Kada ga tako pripremite i uglancate za kucanje, pozvaćete vaše prijatelje preko Vibera da prihvate vaš izazov za kucanje Uskršnjim Viber jajima. Veliki natpis BOOM na ekranu će označiti da ste se kucnuli – a zatim sledi informacija o tome čije je jaje pobedilo. Ali, bez obzira da li ste pobedili u toj rundi kucanja Viber jajima, osvojili ste besplatan paket gotivnih Viber Uskršnjih stikera.

Foto: Promo

Foto: Promo

I, tako – svi učesnici su ujedno i dobitnici, i Uskršnje slavlje se nastavlja – kroz svaku sledeću rundu kucanja vašim Uskršnjim Viber jajetom!

Uz rastuću popularnost višefunkcionalnih čet botova kao inovativnog sredstva za dvosmernu razmenu informacija bogatog sadržaja širom sveta, Viber i ovim primerom ističe mogućnosti automatizovane komunikacije – koja će u budućnosti sve više i češće biti na raspolaganju svojim korisnicima.

Foto: Promo

Foto: Promo

Naravno, Viber se i ovoga puta postarao da čari tradicionalnog praznika poput Uskrsa obogati prednostima poslednje reči tehnologije. Razvijen od strane bugarske softver kompanije “Connecto”, Viberov uskršnji bot je još jedan odličan primer toga kako najsavremenija digitalna rešenja pospešuju komunikaciju, ujedno je čineći pouzdanijom i zabavnijom.

I zato – ponosno prikažite vašu kreativnu i veselu stranu ličnosti i za ovaj Uskrs. Zauzmite se oko svog Viber Uskršnjeg jajeta, i možda će vam upravo ono doneti titulu apsolutnog šampiona u Uskršnjem kucanju ovih lepih prolećnih dana!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aplikacija, Uskrs, Uskršnja jaja, Vajber, Vaskrs, Viber

foto dana

video dana