3

Viber u Srbiji koristi više od 3,3 miliona ljudi: A zabrinjavajući podatak je koliko dnevno potrošimo vremena na njemu

Interesantne činjenice koje niste znali o Viberu

Viber, aplikacija
Foto: viber.com

Viber je najpopularnija aplikacija za dopisivanje kako u regionu, tako i u Srbiji, što pokazuju i podaci o broju korisnika koje je za Telegraf otkrio generalni direktor Vibera za Centralnu i Istočnu Evropu, Atanas Rajkov.

Viber ima novu opciju koja je mnogo dobra: Pogledajte šta sada možete da uradite sa stikerima!

Naime, Viber u Srbiji koristi čak 3,3 miliona ljudi.

– Imali smo i veliki rast u regionu, više od 40 odsto u Srbiji i srećni smo zbog toga. Prema statistikama u Srbiji, Viber koristi 3,3 miliona ljudi, a u proseku jedan Srbin dnevno provodi sat i po vremena u našoj aplikaciji – izjavio je Atanas Rajkov, direktor Vibera za Centralnu i Istočnu Evropu.

PodsetimoViber je u 6.8 verziji dobio opciju da obogatite fotografije koje šaljete u porukama tako da na njih zalepite stikere, a uz to nova verzija aplikacije donela je i poseban paket ovih nalepnica s raznim efektima.

Viber je takođe dobio i opciju pod nazivom “Skrivene poruke”, koja omogućava komunikaciju uz potpunu diskreciju i pruža potpuno poverenje u tajnost vašeg ćaskanja sa drugima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aplikacija, Aplikacije, Srbija, Vajber, Viber
Popularni komentari
  • O
    Operateri

    U Srbiji uporno u postejd pakete stavljaju hiljade sms-ova iako je to prevaziđena komunikacija pored ovakvih aplikacija.

foto dana

video dana