Windows dobija novu opciju koja je sjajna: Moći ćemo jednim klikom da nastavimo rad na drugom kompjuteru ili telefonu (VIDEO)

Timeline opcija biće ugrađena direktno u postojeći Task View i na njemu će biti moguće videti sve trenutno pokrenute aplikacije na različitim uređajima

  • 0

Microsoft je na svojoj Build konferenciji predstavio novu opciju za Windows 10 pod imenom Timeline, koja će korisnicima omogućiti da se prebacuju između različitih uređaja i nastave sa radom tamo gde su stali na prethodnom. 

Microsoftov antivirus je moćniji nego što mnogi misle: Evo kako da saznate da li ste bezbedni!

Kao što samo ime sugeriše, korisnici će moći i da vide stvari koje su prethodno radili na drugim uređajima, ali i da nastave tamo gde su stali.

Ono što je takođe korisno je to što će opcija zahvaljujući Cortani funkcionisati i na Android i iOS uređajima.

Timeline opcija biće ugrađena direktno u postojeći Task View i na njemu će biti moguće videti sve trenutno pokrenute aplikacije na različitim uređajima.

Nova opcija koju je Microsoft predstavio dosta podseća na Apple-ov "continuity feature" koji postoji za iOS i macOS.

Div iz Redmonda je već eksperimentisao sa sličnim opcijama, piše "The Verge", pa je tako trenutno moguće nastaviti korišćenje Microsoft Edge pretraživača na različitom uređaju tamo gde je korisnik stao na prethodnom.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA