≫ 

Sinoć kad je pao Instagram, počela je masovna histerija i svi su krenuli da rade istu stvar!

Od početka godine Instagram je "padao" u više navrata

  • 2

Instagram, jedna od najpopularnijih svetskih društvenih mreža, juče iz nepoznatih razloga četiri sata nije bila u funkciji, a pritužbe su stizale iz čitavog sveta.

Instagram iskopirao Snapchat: Sad do mile volje možete da se igrate sa fotografijama (FOTO)

Sajt downdetector.com izvestio je kako Instagram nije u funkciji i da se ne zna kada će se vratiti u etar, međutim, nakon nekoliko sati sve se vratilo u normalu.

Foto: Printskrin/ downdetector.com Foto: Printskrin/ downdetector.com

U tom kratkom periodu fotografije koje se putem ove mreže dele nisu mogle da se ubacuju u mrežu ni putem računara ni putem pametnih telefona, te su mnogi odmah opet prešli na Tviter, koji je u tom kratkom vremenskom periodu opet procvetao.

Instagram je inače jedna od top tri najpoznatije društvene mreže i deo je Fejsbuka, te postoje opravdane sumnje da se radi o novom sajber napadu koji za cilj ima da obori i sam Fejsbuk.

Međutim, na sajtu Forbsa kao mogućnost zbog čega Instagram "pada" naveli su najnoviju opciju ove mreže. Naime, Instagram je, po uzoru na Snapchat i u pokušaju da mu pomuti slavu, "izbacio" nove selfi filtere. Oni korisnicima omogućavaju da dodaju različitu grafiku na selfije, umnogome kao "lenses” u Snapchatu.

Foto: Printskrin/ Twitter Foto: Printskrin/ Twitter

Međutim, ova teorija još uvek nije potvrđena. Ono što jeste sigurno, to je da je od početka godine Instagram "padao" u više navrata, a zvaničnih saopštenja kompanije Facebook o ovoj temi i dalje nema.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA