Proglašen najomiljeniji telefon na svetu: Iznenadićete se kada vidite koji je u pitanju

Ovaj uređaj osvojio je 87 od mogućih 100 bodova, odnoseći pobedu nad brojnim premijum modelima, poput iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S7 i Note 5

  • 10

ACSI (American Customer Satisfaction Index) je sproveo anketu o tome kojim telefonima su Amerikanci najzadovoljniji, a uređaj koji se našao na prvom mestu je prilično iznenađujuć. Naime, na prvom mestu se našao Apple-ov iPhone SE.

Nakon fotki objavljen i prvi snimak novog iPhone-a koji izgleda fantastično!

U pitanju je iPhone sa najmanjom dijagonalom ekrana, pa ove informacije sigurno ne idu u ruku proizvođačima koji se trude da naprave što veće telefone.

Šta je tačno uticalo na ishod ankete još se ne zna, ali stručnjaci pretpostavljaju da je kupce delom privukla pristupačna cena iPhonea SE.

Ovaj uređaj osvojio je 87 od mogućih 100 bodova, odnoseći pobedu nad brojnim premijum modelima, poput iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S7 i Note 5.

Istraživanje je takođe pokazalo da su kupci najzadovoljniji brendovima kompanije Apple.

Pogledajte kako izgleda lista:

Printskrin: theacsi.org Printskrin: theacsi.org

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    26. maj 2017 | 13:16

    Promenio saam mnogo telefona i po drugi put se vratio na samsung s6 ege plus. Potpisujem najbolji ekran , najbolja kamera i baterija

  • Sasa

    27. maj 2017 | 19:55

    Nakon par androida, opet ios je zakon za upotrebu!

  • Angelina

    26. maj 2017 | 22:49

    Imam iPhone SE od seprembra 2016. Telefon je VRH!!!! Ako vaše dete traži IPhone po svaku cenu, a vi ne želite da dajete mnogo novca na telefon za dete kupite mu ovaj IPHONE Telefon je solidan, a za iPhone i veoma pristupačan. Preporučujem ovaj telefon jer kažem iz iskustva VRH JE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA