Više radovanja, manje "robovanja": Šta vam je od danas neophodno u kuhinji? (FOTO) (VIDEO)

Kompanija Comtrade danas je predstavila svoj novi brend malih kućnih aparata pod nazivom HOME ELECTRONICS

  • 0

U prisustvu velikog broja zainteresovanih, danas je u Event centru „Harmonija“ predstavljen novi brend malih kućnih aparata  HOME ELECTRONICS.

- HOME ELECTRONICS je brend domaće kompanije Comtrade. Projekat je započet pre više od godinu dana, a jedan razloga što smo toliko čekali sa ovom prezentacijom je taj što smo tragali za kvalitetom. Kvalitet je nešto što treba da HOME ELECTRONICS uređaje izdvoji iz konkurencije i postavi tamo gde mi želimo da budu. HOME ELECTRONICS nije još jedan od brendova koje karakteriše samo cena, već i uređaji koji svojim kvalitetom i funkcionalnim karakteristikama treba da nađu svoje mesto na tržištu.

Kućni uređaji HOME ELECTRONICS

- Pored kvaliteta samih uređaja, HOME ELECTRONICS iz konkurencije izdvaja i jaka kompanije koja stoji iza njih, a to je Comtrade Distribution koja sa 25 godina iskustva i znanja zna koje su potrebe tržišta i na koje načina treba pristupiti tržištu. Pokušali smo da sve ono što je najbolje od uređaja malih kućnih aparata stavimo u naše uređaje, tako da svaki naš aparat ima sve najbolje što može da se nađe trenutno na tržišu. Pokušali smo da u svakoj kategoriji napravimo "best buy" uređaje - izjavio je Jasmin Klapija, Head of consumer electronics division u kompaniji Comtrade Distribution.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Na pitanje šta u skorije vreme možemo očekivati od brenda HOME ELECTRONIC, Jasmin Klapija kaže: " Definitivno se ne zaustavljamo na ovim uređajima koje trenutno imamo u ponudi. HOME ELECTRONICS, kao i svaki drugi brend, treba da se ciklično razvija, a ono što očekujemo u bliskoj budućnosti je razvoj i proširenje asortimana koji imamo".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Domaćin ovog događaja bio je Saša Mišić, naš poznati kuvarski „šef“, instruktor ugostiteljskih zanata i iskusni savetnik u ugostiteljstvu. Ovoga puta, Saša i njegovi pomoćnici su gostima pomogli da se osećaju kao kod svoje kuće, demonstrirajući mogućnosti savremenih, kvalitetno izrađenih, praktičnih i pouzdanih HOME ELECTRONICS kućnih pomoćnika.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Mogućnosti linije kućnih aparata dočarane su na praktičan i zabavan način. Uz kratke demonstracije njihovih radnih karakterstika rečeno je da “uz aparate koji služe vama, a ne obrnuto, urednost postaje svačija prednost.”

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Saša i njegovi pomagači zaista su na licu mesta su dočarali kako se može odvojiti više slobodnog vremena za sebe, uz kvalitetne, istrajne i pristupačne Home Eletronics asistente, uz koje se svaki kućni posao lakše i brže završava.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kuhinjski aparati predstavljeni su pod sloganom „Više radovanja, manje ’robovanja’!”. Na zabavnoj pokaznoj demonstraciji, Saša Mišić je bio na svom terenu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Pokazujući svoje kuvarske veštine, Saša je naglasio kako kuhinjski aparati HOME ELECTRONICS nude široki spektar funkcija, kraću i zdraviju pripremu, jednostavno korišćenje, lako održavanje i ukusan dizajn koji se uklapa u svaku kuhinju.

Kućni uređaji HOME ELECTRONICS

Naravno, gosti su za zadovoljstvom iskoristili retku priliku da ocene izuzetne ukuse ove kuvarske demonstracije. Bili smo među njima, i ocenjujemo učinak HOME ELECTRONICS kućnih aparata kao više nego odličan!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Više informacija o HOME ELECTRONICS uređaja možete pronaći na zvaničnom sajtu www.home-electronics.info.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA