INSTAGRAM NAOČARE: Podignite fotografsko iskustvo na viši nivo!

Ove "cvike" koriste tehnologiju istu kao Gugl naočare, tako da ovaj izum kvalitativno podiže iskustvo koje imate sa Instagram aplikacijom

  • 0

Jedan od zanimljivih izuma koji je u fazi razvoja su Instagram naočare (Instaglasses), iako je za sada predstavljen samo koncept. Nažalost, jer je veliko pitanje da li će ovo što bi svaki korisnik ove izuzetno popularne mreže za deljenje autorskih fotografija koju je nedavno kupio Fejsbuk, ikada ugledati svetlost dana (i osetiti toplinu rafova u trgovinama).

Ove "cvike" koriste tehnologiju istu kao Gugl naočare, tako da ovaj izum podiže iskustvo koje imate sa već postojećom aplikacijom Instagram na viši nivo.

Dobar izgled, gomila nekih malih čipova unutra, stakla koja prikazuju slike, wi-fi povezanost... To je sve što je potrebno modernom čoveku u današnje vreme, i iskreno se nadamo da će ovaj gedžet otići dalje od koncepta. Ako se sećate, nedavno smo predstavili i "instagramski" foto-aparat. I za njega gajimo identičnu nadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA