PAMETNA WC ŠOLJA: Odlazak u toalet nikad nije bio zabavniji (VIDEO)

Korak napred je napravila kompanija pod nazivom "Satis toaleti", koja povezuje vaš android smartfon sa šoljom preko blututa, a njemu ćete govoriti da radi sve one neverovatne stvari koje japanski toaleti inače rade (ma kako ovo zvučalo bizarno)

  • 2

Doći će dan, verovatno mnogo brže nego što mislimo, kada ćemo moći da kontrolišemo sve uređaje u našem domu preko smartfona. Gašenje i paljenje svetla, podešavanje temperature na željeni nivo, kuvanje hrane i kafe, kao i spuštanje roletni ili možda čak i hranjenje našeg ljubimaca, ili, kada smo već otišli tako daleko, i šetanje kućnog ljubimca.

Korak napred je napravila kompanija pod nazivom "Satis toaleti", koja povezuje vaš android smartfon sa šoljom preko blututa, a njemu ćete govoriti da radi sve one neverovatne stvari koje japanski toaleti inače rade (ma kako ovo zvučalo bizarno).

Skrolom nadole puštate vodu, dok skrolom nagore dižete dasku. Izaberite pesmu koju volite da vam svira dok vršite nuždu, iz stereo-sistema koji je ugrađen u šolju, da, ova šolja ima i stereo-sistem.

Sve to nije toliko bizarno, koliko mogućnost da vodite evidenciju (dnevnik odlaska u toalet), ona prati vaše posete i proverava vaše zdravlje. U prevodu verovatno ako brzo sve završite dobijate smajli, nije nam jasno kako mogu da naprave smajli za veliku nuždu, ali to su Japanci, a tamo je sve moguće.

Ovaj toalet može da bude u vašem domu već od februara sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba sera

    21. decembar 2012 | 23:25

    Daj tri odma!

  • паметњаковић млађи хтц

    24. decembar 2012 | 10:15

    кул. а јел може да обрише б...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA