SOLARNI ŠATOR: Idealan za letnje kampovanje (FOTO)

Ovaj proizvod vam omogućava da sve svoje gedžete napajate solarnom energijom i da ih kontrolišete bežičnim putem. Više ne morate da se brinete o tome što ne znate da palite logorsku vatru pošto imate osvetljenje a možete i da ispržite šta god želite

  • 0

Sada možda jeste zima i temperature jesu niske, ali neće uvek biti tako. Jedna od najbitnijih stvari koje nas razlikuju od ostalih životinjskih vrsta zbog koje smo uspeli da "pokorimo" planetu je (ne za njeno dobro, moglo bi se reći) to što znamo da planiramo unapred.

Pošto je to tako, onda je sada pravi trenutak da počnete da se spremate za proleće i leto, za tople dane kada ćete moći sa prijateljima da krenete na popularna kampovanja širom naše zemlje, regiona i Evrope.

Koncept koji vam danas predstavljamo je dizajnirao "Telekom Orandž" u saradnji sa "Kaleidoskopom", američkom firmom za industrijski dizajn, a u sebi sadrži najnaprednij tehnologije na tržištu: između ostalog, napravljen je od fotovoltičke tkanine, "Glo-cation" tehnologije, bežičnog kontrolnog haba i "Groundsheet" grejača.

Omogućava vam da sve svoje gedžete napajate solarnom energijom i da ih kontrolišete bežičnim putem. Više ne morate da se brinete o tome što ne znate da palite logorsku vatru pošto imate osvetljenje a možete i da ispržite jaja i kobasice. Ako je to ono što volite da jedete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA