Lenovo smart telefoni od sada i na srpskom tržištu

Inovativni portfolio Lenovo pametnih telefona dotupan je u Srbiji, kao prvom tržištu u ovom regionu. Model K900 predvodi liniju novih modela koji se mogu nabaviti u čak 62 WinWin prodavnice širom Srbije

  • 2

Lenovo je otpočeo sa prodajom svoje linije smart telefona, čime ponuda smart telefona u Srbiji postaje bogatija za četiri modela različitog cenovnog ranga i mogućnosti. Najnapredniji model ovog portfolija je Lenovo K900 smart telefon.

Lenovo smart telefoni su nedavno predstavljeni na ekskluzivnom događaju kome su prisustvovali brojni partneri i poznate ličnosti srpske scene. Novi Lenovo smart telefoni su dizajnirani tako da mogu da zadovolje sve specifične potrebe korisnika, kao i da ponude čitav niz pažljivo razvijenih inovacija u dizajnu i funkcionalnosti koje su namenjene različitim stilovima života, interesovanjima i finansijskim mogućnostima.

Predvodnik Lenovo linije smart telefona, vrhunski model K900 ima supertanak profil i namenjen je korisnicima koji zahtevaju moćne performanse i visoku eleganciju u jednom uređaju. Revolucionarni dizajn i neverovatne performanse čine K900 savršenim izborom za one koji žele da osete "snagu u svojim rukama". Ovaj model je od sinoć dostupan za 59,999 dinara.

Po prvi put dostupan je i Lenovo P780, Android smart telefon visoke klase, posebno dizajniran za poslovne korisnike kojima je potrebna izdržljiva baterija i upotreba dve sim-kartice, i to po ceni od 38,999 dinara. Sa prodajom otpočinje i model S820, Android model srednje klase za one koji prate trendove i koriste multimedijalne usluge. Ovaj model će biti dostupan za 36,999 dinara. Najpristupačniji u liniji, ali odlično opremljen naprednim hardverom i funkcijama je model A390, dostupan za 16,499 dinara.

Osim izuzetnog portfolija smart telefona, kompanija Lenovo juče je otpočela sa prodajom još dva tablet računara. U pitanju su Lenovo A1000, tablet sa dijagonalom od 7 inča i sa sjajnim karakteristikama reprodukcije zvuka, koji se može nabaviti za 15,990 dinara i Lenovo S6000, precizno izrađen, neverovatno tanak (8,6 mm) i lagan (560 grama), sa brzom 3G vezom koja obezbeđuje stalni pristup internetu, a čija je cena 32,990 dinara.

Prve tri osoba koje su u Srbiji postale vlasnici K900 smart telefona su srećni dobitnici nagradnog takmičenja kompanije Lenovo.Oni su prvi uspeli da u gram pogode tačnu težinu paketa Lenovo K900 smart telefona namenjenog tržištu u Srbiji. Oni su zvanično proglašeni na događaju organizovanom ispred ekskluzivne WinWin prodavnice u Bulevaru Kralja Aleksandra, 58 u Beogradu.

- Veoma smo uzbuđeni što je portfolio Lenovo smart telefona od sada dostupan i u Srbiji kao prvoj državi u ovom regionu. Pametni telefoni su jedan od ključnih komponenti naše PC + strategije. Oni sve češće postaju primarna platforma za rad, zabavu i društveno umrežavanje korisnika i veoma smo počastvovani što možemo da podelimo svoje znanje i iskustvo sa građanima Srbije - rekao je Ivan Bozev, generalni menadžer za region jugoistočne Evrope, Lenovo EMEA.

Eksperti kompanije Lenovo su pri izradi ovih smart telefona nastojali da uspostave sklad između tankog i laganog dizajna i sjajnih performansi. Većinu telefona u portfoliju pokreću quad core procesori, dok mnogi nude opciju korišćenja dve SIM kartice. WinWin je ekskluzivni prodavac Lenovo smart telefona u Srbiji, gde su ovi smart telefoni dostupni od 18. oktobra u 62 radnje širom Srbije.

Za najnovije vesti o kompaniji Lenovo registrujte se na Lenovo RSS feeds ili pratite Lenovo na Twitteru i Facebook-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Raka

    21. oktobar 2013 | 10:25

    Odbijes porez drzavi i u skoro svakoj prodavnici ces moci da ga kupis ,, regularno,, bez fiskalnog racuna po normalnoj ceni kao sto je svuda u svetu...

  • sloba

    21. oktobar 2013 | 06:41

    a u rusiju k900 kosta 44000 din

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA