Canon na Zlatnom globusu

Profesionalne Canon kamere su svojim prisustvom u filmskoj industriji napravile veliki proboj na tržištu. Među nominovanim za Zlatni globus, čak tri ostvarenja su snimana kamerom Cinema EOS sistema Canon kompanije

  • 0

Jedna od najaktuelnijih tema u januaru svakako je dodela Zlatnih globusa, koju su propratili svi svetski mediji. Među filmovima nominovanim za tu prestižnu nagradu, našla su se i ostvarenja za čije snimanje su korišćene kamere iz Cinema EOS sistema kompanije Canon.

Scene iz filma "Vuk sa Vol Strita", koji je već očarao publiku širom sveta, snimljene su kamerom Canon EOS C500, dok su kamerom C300 snimane akcione scene u filmovima "Ona", dobitniku Zlatnog globusa za najbolju režiju i "Kapetan Filips" nominovanom u kategoriji za najbolju dramu 2013. godine.

Profesionalne Canon kamere su svojim prisustvom u filmskoj industriji napravile veliki proboj na tržištu i ostvarile značajan uticaj na ovu oblast.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA