LG G PRO 2: Dugo očekivani model stiže 13. februara?

Novi model, pod nazivom G Pro 2, će prema nezvaničnim informacijama imati ekran od šest inča u Full HD rezoluciji, bržu mrežu, kameru od 13 Mpix i 3GB RAM memorije, a dizajn će dosta podsećati na prethodnika

  • 2

Predstavljanje nove verzije najpopularnijeg telefona kompanije LG, G2, očekuje sa na ovogodišnjem World Mobile Congress-u (WMC) u Barseloni, koji počinje 24. februara. Međutim, južnokorejska kompanija će ovaj model predstaviti 13. februara u svojoj zemlji, prenosi ZDNET Korea.

Novi model, pod nazivom G Pro 2, će prema nezvaničnim informacijama imati ekran od šest inča u Full HD rezoluciji, bržu mrežu, kameru od 13 Mpix i 3GB RAM memorije, a dizajn će dosta podsećati na prethodnika.

Međutim, ovo neće biti najbolji telefon koji će LG predstaviti ove godine. Konkurent Galaxy S5 modelu će biti LG G3 čije se predstavljanje očekuje u maju, koji će imati rezoluciju ekrana od 1440 x 2560 piksela.

Sa nestrpljenjem očekujemo ovogodišnji WMC jer se pored ovog modela, očekuje i predstavljanje dosta drugih, kao što je na primer Samsung Galaxy S5.

(Telegraf.rs / Izvor: engadget.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA