GEAR FIT: Samsung predstavio savršen gedžet za fitnes

Uređaj je dizajniran da se udobno prilagodi ruci korisnika, a uz Super AMOLED displej predstavlja više od obične fitnes-trake jer su korisnici stalno u toku uz obaveštenja sa Galaxy smartfona

  • 1

Kompanija Samsung predstavila je na Mobile World Congress-u (MWC) u Barseloni Samsung Gear Fit, prvi zakrivljeni Super AMOLED nosivi gedžet. Gear Fit nudi Samsung Gear tehnologiju sa najsveobuhvatnijim postojećim fitnes alatima, pružajući korisnicima mogućnost da budu fizički aktivni, a da pri tome ne žrtvuju lični stil ili mobilnu povezanost.

Uređaj je dizajniran da se udobno prilagodi ruci korisnika, a uz Super AMOLED displej predstavlja više od obične fitnes-trake jer su korisnici stalno u toku uz obaveštenja sa Galaxy smartfona, kao što su ona o dolazećim pozivima, mejlovima, SMS, alarm, S-planer i druge aplikacije, pri čemu su korisnici u pokretu, a opet stalno povezani.

Promenljive trake u crnoj, narandžastoj i moka sivoj boji, pružaju korisnicima mogućnost da izraze svoj individualni stil, menjajući izgled uređaja kako bi se slagao uz odeću, raspoloženje ili bilo koju vrstu aktivnosti.

Gedžet Gear Fit će se u prodaji naći od aprila.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA