Želite taksi, a nemate keša kod sebe? CAR:GO je idealno rešenje za vas (FOTO)

Sve što treba da uradite jeste jedan klik na telefonu i CAR:GO auto stiže po vas! Brzo i jednostavno. A kada stignete na odredište o plaćanju ne brinite - nema keša, ni kusura

  • 4

U Beogradu ste i morate stići na određenu lokaciju, a nemate dovoljno keša kod sebe. Kasno je, u blizini nemate banku i nemate gde da podignete novac. Nemate dovoljno kredita na telefonu da pozovete taksi prevoz. Imamo rešenje za vas!

50 ODSTO JEFTINIJE OD TAKSIJA: Instalirajte ovu aplikaciju i po Beogradu se vozite skoro za DŽABE (FOTO) (VIDEO)

Sve što treba da uradite jeste jedan klik na telefonu i CAR:GO auto stiže po vas! Brzo i jednostavno. A kada stignete na odredište o plaćanju ne brinite - nema keša, ni kusur.

Foto: Promo

Šta je CAR:GO i kako zapravo funckioniše vožnja upotrebom te aplikacije?

CAR:GO je domaća mlada kompanija, osnovana pre tri godine sa ciljem da svakodnevni urbani prevoz olakša, tako što omogućuje da svoju vožnju naručite i platiti putem aplikacije instalirane na svom telefonu.

Sve što treba da uradite jeste da upišete polaznu tačku i odredište, nakon čega ćete dobiti fotografiju vozača i mapu na kojoj ćete videti koliko je vozilo udaljeno od vas, za koliko će stići i koliko će vas označena vožnja koštati.

Takođe, korisnici mogu da poruče vožnju u bilo kom delu grada jednim klikom i unapred provere koliko će ona trajati, u zavisnosti od saobraćajnih gužvi u gradu.

Foto: Promo

CAR:GO vam nudi mogućnost da birate način na koji ćete platiti uslugu – od platne kartice (Visa, Master, Maestro) do plaćanja Paypal nalogom, mts kreditom ili preko Telenor banke. A to nije sve, jer je CAR:GO omogućio da firme iz Srbije plate usluge sistema za svoje zaposlene na kraju meseca, kroz neki od partnerskih ugovora.

Online plaćanje je potpuno sigurno, transparentno i posle svake vožnje dobićete mail sa potvrdom plaćanja.

Pored mnogih pogodnosti, prednost upotrebe aplikacije CAR:GO, od klasičnih taksi usluga je to što nema noćnu tarifu, omogućava zakazivanje prevoza i povoljnije usluge za 20 do 30 odsto.

Foto: Promo

O CAR:GO rekli su:

CAR:GO aplikaciju već koristi više od 100.000 ljudi, a oni koji su imali priliku da se voze sa njima, ostavili su pozitivne komentare.

"Aplikacija je top i ja sam jedan od super zadovoljnih korisnika! Srećno i samo rastite!", rekla je Tamara iz Beča. Sa njom se saglasio i Danilo iz Beograda koji je napisao "Svaka čast. Pre svega lepa zamisao i ideja logo aplikacije sve je na top nivou".

Foto: Promo

CAR:GO osvaja tržište Balkana

CAR:GO posluje na teritoriji Beograda već tri godine, a nedavno je svoju uslugu proširio na Zagreb i Podgoricu. Sledeći grad u koji stižu je Novi Sad, a cilj je, kako kažu iz kompanije, da osvoje tržište na Balkanu i budu lideri u svojoj oblasti.

VIDEO: Testirali smo najbolje fitnes aplikacije

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    25. april 2018 | 23:36

    Da li je ovo jos jedan nacin preuzimanje legalnog taxi prevoza..sta je sa taxistama koji plwcaju porez i sve dazbine..

  • stbo gedzo

    3. april 2019 | 22:07

    vec deceniju postoji ,,UBER’’ za koga sam radio u Londonu. Ovaj Car go je samo preslikan hibrid.Kineski kreator(kopiranje)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA