Igricu koju već igra 15 miliona ljudi, iako još uvek nije gotova: Zbog samo jedne stvari mogla bi da uđe u istoriju (VIDEO)

S obzirom na to da će se uskoro pojaviti i Xbox verzija, možemo samo očekivati nove milione prodatih primeraka

  • 0

O video-igrici Playerunknown's Battlegrounds mesecima kruže priče i već je na mnogim top listama najpopularnijih igara, iako još uvek nije u potpunosti gotova.

Spojio je dve najbolje konzole u jednu i dobio nešto o čemu svaki gejmer sanja!

Ovaj hit je postao popularan zbog nesvakidašnjeg gjempleja. Iako je u pitanju multiplejer pucačina, u Playerunkown's Battlegrounds-u svaki igrač igra sam za sebe i pokušava da preživi sam u okruženju u kojem se našao i gde ga napadaju drugi igrači.

Do sada je ova pucačina prodata u više od 15 miliona kopija, a svoj put prema slavi počela je još u martu kada je objavljena kao "early access" igra na Steamu - status koji ima i sada, odnosno ne radi se o potpuno gotovoj igri, prenosi SteamSpy.

S obzirom na to da će se uskoro pojaviti i Xbox verzija, možemo samo očekivati nove milione prodatih primeraka.

Fantastična igra je odličan dokaz da su igrači spremni da kupe naslove koji nude nešto novo, a ovde igrate svako protiv svakog na mapi sa još 99 igrača, a oružje vam može biti sve što nađete.

Pored toga, igra je postala i jedna od najpopularnijih na streaming platformama s fanovima koji prate ko će biti pobednik partije.

Pogledajte kako izgleda ova neverovatna igrica:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA