Među prvima smo igrali Far Cry 5 u ovom delu Evrope: Nakon nekoliko minuta, shvatili smo zašto je NAJBRUTALNIJI do sada (FOTO) (VIDEO)

Demo koji smo imali prilike da isprobamo na Reboot-u je verzija za Sony PlayStation 4 i grafika je, najblaže rečeno, vrhunska

  • 0

Demo verzija najnovijeg nastavka čuvene pucačine Far Cry prikazan je po prvi put u ovom delu Evrope na Reboot InfoGamer festivalu u Zagrebu, gde smo imali priliku da zaigramo i iz prve ruke se uverimo u to šta nam sve Far Cry 5 donosi.

Gejming industrija već sada zarađuje duplo više od muzičke i filmske zajedno, a gejmeri će uskoro i na Olimpijadu!

Pre svega, da podsetimo koja je priča ovog dela popularnog FPS-a.

Priča novog dela smeštena je u američkoj državi Montani, tačnije u gradiću u kojem vlada kult fanatika.

Za razliku od prethodnog dela koji je bio smešten u praistoriju, ovog puta Ubisoft nas vraća u sadašnjost gde ćemo se boriti protiv hordi poremećenih i krvoločnih fanatika.

Demo koji smo imali prilike da isprobamo na Reboot-u je verzija za Sony PlayStation 4 i grafika je, najblaže rečeno, vrhunska.

Ubisoft je savršeno dočarao prelepu prirodu Montane sa pregršt zelenih površina, drveća, jezera, mini-naselja... Sve "pršti" od detalja, iako je, moramo priznati, frejmrejt daleko od stabilnih 60 frejmova u sekundi.

Demo koji smo mi zaigrali je, manje više, početak same igre. Misija nam je bila da poubijamo horde ludih fanatika, maznemo avion i iz vazduha uništimo silose koji su od značaja protivnicima.

Foto: Telegraf.rs

Naravno, sama igra ne bi bila previše zanimljiva da ne dolazi do komplikacija, pa smo tako pred sam kraj našeg demoa morali da se obračunamo sa neprijateljem koji se takođe nalazi u avionu i pokušava da nas sruši.

Borba avionima je prilično zanimljiva i upravljanje je krajnje jednostavno, pa nije potrebno dodatno trošiti vreme na učenje kako se upravlja i puca ovom letelicom.

Foto: Telegraf.rs

Ono što smo primetili nakon par minuta igranja i što možemo odmah da kažemo je da je novi Far Cry NAJBRUTALNIJI do sada i da ima jako puno krvavih momenata.

Još jedna od karakteristika po kojoj će se Far Cry 5 razlikovati od drugih je takozvani "crew for hire" sistem. To  zapravo znači da će igrači moći da za novac regrutuju pratioce različitih sposobnosti koji će im pomoći u borbi protiv fanatika.

Foto: Telegraf.rs

Sve u svemu, nakon igranja demo verzije iz prve ruke možemo da kažemo da će Far Cry 5 biti vredan pažnje kada se pojavi naredne godine i da će biti zanimljiv, kako fanovima, tako i novim gejmerima.

Far Cry 5 izlazi 27. februara 2018. godine za PS4, Xbox One i PC.

Kako je izgledalo igrati Far Cry 5 na Ubisoftom štandu na Reboot InfoGamer sajmu, pogledajte u nastavku:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA