Ovi momci najbolje igraju Counter-Strike na Balkanu: Sada su osvojili 5.000 evra, a dogodine ih tek čeka spektakl (FOTO)

- Jako zanimljivo finale, Valiance&Co odneo je pobedu 2:0. Bilo je napeto pri kraju ali pomalo očekivani favorit je osvojio zasluženo titulu prvaka - izjavio je Toni Jurić, "caster" u finalu

  • 3

U sklopu Reboot Infogamera sajma u Zagrebu održano je i takmičenje u Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Finale ovog takmičenja u okviru prvog izdanja Vip Adria lige bilo je između timova Valiance&Co i Squared Esports.

Pobedu i titulu osvajača odneli su članovi tima Valiance&Co - Luka ''emi'' Vuković, Nestor ''LETN1'' Tanić, Đorđe ''DJOXiC'' Nićiforović, Nemanja ''hNT'' Kovač, Anel ''NENO'' Ceković.

Foto: Telegraf

- Jako zanimljivo finale, Valiance&Co odneo je pobedu 2:0. Bilo je napeto pri kraju ali pomalo očekivani favorit je osvojio zasluženo titulu prvaka. Organizacija finala Vip Adria lige je vrhunska i nadam se da ćemo sarađivati i dalje - izjavio je Toni Jurić, "caster" u finalu.

Pobednici Valiance&Co su osvojili nagradu od 5.000 evra, drugoplasirani Squared Esports 3.000 evra, dok su poraženi polufinalisti osvojili 1.500 (trećeplasirani KlikTech) ) i 500 evra (četvrti Bontech).

Foto: Telegraf

Osim finansijske nagrade i prestiža, Valiance&Co kao pobednik Vip Adria League powered by ESL iduće godine dobija direktnu pozivnicu za grupnu fazu takmičenja u ESL Southeast Europe Championshipu.

- Sve je super organizovano i sve je prošlo u najboljem redu. Ovo nam je još jedna potvrda da smo dobri igrači. Svako ko želi da bude prvi i osvoji ovakav jedan naslov mora naporno da radi i da ima volju i želju za pobedom - izjavio je Nestor ''LETN1'' Tanić iz pobedničkog tima Valiance&Co.

Pročitajte još i:

Vozio sam munjevito pravi trkački automobil, ali u zgradi: Dok sam nosio ove naočare bilo je ludilo, a tek kada sam ih skinuo!

Naleteo sam na BOMBU usred Zagreba i imao sam samo pola sata da je DEAKTIVIRAM!

Nalazite se na pustom ostrvu i imate samo jedan cilj - DA PREŽIVITE: Ova igrica preti da ugrozi Counter-Strike, LoL i Dotu!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Av

    26. novembar 2017 | 18:15

    5000/t to je 1000 po osobi, minus troškovi. Ko zna da li si uopšte dobili 500 eura.

  • Zoran

    18. decembar 2017 | 13:54

    Odlicno,svaka im cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA