Oglas Blizzarda otkriva da bismo uskoro mogli da vidimo novu Diablo igru

Fanovi legendarne igre, sve se čini da je vreme za slavlje! Blizzard je otkrio da je "nenajavljeni Diablo projekat" u kartama.

  • 0

Blizardov studio baziran u Kaliforniji (zaslužan za Overwatch i Heartstone), objavio je potragu za kreativnim direktorom, izvršnim producentom, kao i raznim specijalizovanim umetnicima (uključujući i kreatora tamnica) za igru u Diablo franšizi.

Nažalost, detaljnijih informacija o mogućem naslovu ili datumu izlaska, za sada nema.

Postoje dve realne mogućnosti u kom pravcu će programeri ići, sasvim novi, Diablo 4, ili pažljiv rimejk sada već legendarne Diablo 2, igre izdate pre 18 godina, prodate u milionima primeraka, nosioca brojnih nagrada i kritički priznatog zbog svog prepoznatljivog gejmpleja.

Što se tiče samog nastavka serijala, pa rekli bi da je vreme odavno za to došlo. Diablo 3 postoji od, već davne 2012. godine, i pored toga što se redovno igra "osvežava" novim sadržajem i sezonalnim događajima, prošlo je ipak šest godina od kada je lansirana na tržište. Vreme je za nešto novo, ili pak, "staro" u sasvim drugačijem, ispoliranom ruhu.

Kompanija za sada ne govori mnogo o svojim planovima za franšizu, ali velike su mogućnosti da ćemo saznati više na predstojećem BlizzCon događaju zakazanom za 2 novembar. Barem se nadamo tome...

VIDEO: Testirali smo gejming laptopove, ovo je naš izbor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA