Sve igre koje željno iščekujemo ove godine

Događaj koji svi ljubitelji video igrica željno iščekuju, Sonijev E3 nam se neumitno bliži. Za nekoliko igara sa sigurnošću se zna da će biti prezentovane u nekom obliku, ali još uvek ima prostora za spekulacije. Recimo par reči o njima dok nam se dlanovi znoje od uzbuđenja.

  • 1

Počnimo sa igrom čija je prezentacija potvđena, The last of Us 2. Naughty Dog studio već neko vreme pričaju o velikom otkrivanju igre na E3, tako da možemo reći da su poprilično uzbuđeni zbog predstojećih dana. Doduše, šta tačno će biti prikazano svetu, još uvek nije poznato. Trejler priče, pogled na sam gejmplej... samo vreme će reći, ali šta god bude prikazano sasvim sigurno će nas oduševiti.

Još jedna PlayStation 4 ekskluziva potvrđena za šou je Spider- Man. Po onome šta smo imali prilike da vidimo, izgleda da je ova igra nešto što su fanovi "Spajdija" oduvek čekali, stvorena od strane ljudi kojima je iskreno stalo do likova i sveta iz popularnog stripa i filmova. Igra je najavljena za izlazak ovog septembra, tako da u danima E3 prezentacije, možemo očekivati pogled na skoro pa završenu igru.

Foto: Promo

Šta reći osim Death Stranding. Začuđujuće je kako ova igra postane centar fokusa svaki put kada se nešto novo prikaže, iako niko od nas apsolutno nema pojma o čemu se igra radi. To možemo objasniti jednostavno kao moć kreatora igre, legendarnog Hideo Kojime. Nadajmo se da će nam napokon biti prezentovana sama igra, mada, štagod nam novo prikazali, verovatno ćemo svejedno biti zadovoljni.

Foto: Promo

To su za sada neki od potvrđenih naslova, ali vrlo verovatno možemo očekivati pogled i na nekolicinu dugo najavljivanih igrica poput Kingdom Hearts 3, rimejk jedne od najpopularnijih igara svih vremena (mislimo naravno na Final Fantasy 7), jedanaesti u nizu krvave Mortal Kombat franšize, Resident Evil 2 (rimejk još jedne voljene igre), i mnogo drugih željno iščekivanih naslova.

Ovo su neke od stvari koje znamo i očekujemo na Sony E3 konferenciji. Čak i samo sa par potvrđenih PlayStation ekskluziva, to će biti šou za pamćenje, ali Sony je poznat po svojim iznenađenjima. Mnogo toga neočekivanog se može dogoditi, i upravo to je ono što čini E3 posebnim!

VIDEO: Testirali smo gejming laptopove, ovo je naš izbor

(Telegraf.rs/gamingtrend.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA