Za koliko možete da prodate vaš Twitter nalog?

Ukoliko vas na popularnoj društvenoj mreži prati veliki broj ljudi, budite sigurni da lepo možete zaraditi od prodaje vašeg profila. U nastavku teksta saznajte i kako je to moguće

  • 4

Na internetu se mogu prodati najrazličitije stvari. Od raznih polovnih predmeta pa do naloga u online igricama (WoW, LoL...). Međutim, da li ste znali da možete i prodati vaš profil na društvenoj mreži Twitter? Da, dobro ste pročitali, i to je moguće.

Ukoliko vas na popularnoj društvenoj mreži prati veliki broj ljudi, samim tim će i cena profila biti veća. Ako vam je dosadilo svakodnevno tvitovanje, uz pomoć sajta valuemytweets.com, vrlo brzo možete dobiti približnu cenu po kojoj možete prodati vaš profil izraženu u dolarima.

Sve što trebate da uradite jeste da odete na ovaj sajt, ulogujete se na vaš profil, i sačekate da se procena završi. Na žalost, Twitter baš i nije oduševljen idejom o prodaji naloga.

Nalozi se uglavnom prodaju na "crnom tržištu", tako da ne postoji neki poseban sajt koji se bavi tom temom. Ukoliko kompanija otkrije o čemu se radi, vrlo lako se može desiti da vam banuju profil.

Međutim, razne kompanije koje se bave marketingom traže profile koji imaju puno pratilaca, i koji su dosta aktivni na ovoj društvenoj mreži, kako bi najbolje plasirali svoje reklame.

Da li ste procenili vrednost vašeg profila? Koliki iznos ste dobili možete podeliti sa nama u komentarima.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vvasojevic

    14. jul 2014 | 12:42

    Mislim da prvo treba da pročitate uslove ove aplikacije (sajta)! This application will be able to: Read Tweets from your timeline. See who you follow, and follow new people. Update your profile. Post Tweets for you.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA