VEŠTICE I BUNDEVE: Pogledajte Google Doodle povodom Noći veštica (GIF)

Ovoga puta internet gigant je pripremio šest različitih Doodle-ova sa temom noći veštica

  • 1

Google je povodom Noći veštica koja se obeležava širom sveta na svom pretraživaču pripremio nekoliko zanimljivih Google Doodle-ova, koje smo svi navikli da vidimo kada je neki značajan dan u godini

U prvoj ilustraciji slova O i G zamenjena su sa dve bundeve, koje skakuću gore dole, a u pozadini se vidi noćno nebo sa zvezdama.

Google Doodle noc vestica2

Sledeći Doodle prikazuje dečaka kojeg juri duh, ali se situacija u sledećem trenutku promenila, pa je duh taj koji beži od malog psa.

Google Doodle noc vestica4

Noć veštica ne može se zamisliti bez veštica. Google-ova veštica se nalazi iznad ogromnog kazana obučena u crno, zajedno sa šiljatim šeširom. Dok ona svojom metlom meša sadržaj u kazanu i dodaje razne napitke, iz njega počinju da izlaze duhovi i slepi miševi, a na kraju iz kazana izvire i džinovska ruka.

Google Doodle noc vestica5

Noć veštica je u stvari hrišćanski praznik na koji se vernici prisećaju mrtvih, ali su svima prve asocijacije na ovaj dan veštice i zombiji. Kako bi se pridržavao ove teme, na jednom Doodle-u Google logo ispisan je na spomenicima dok se mali zeleni zombiji igraju oko njih.

Google Doodle noc vestica1

Peti Doodle prikazuje sunčan dan i slova koja se odmaraju na zemlji, ali kada sunce zađe i padne noć, jedno slovo postaje zastrašujući vukodlak koji zavija na pun mesec.

Google Doodle noc vestica

Poslednji Google Doodle prikazuje strašilo koje ne radi svoj posao baš najbolje, jer se vrane uopšte nisu uplašile od njega, i bezbrižno odmaraju na početnim slovima internet giganta.

Google Doodle noc vestica3

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Propaganda

    31. oktobar 2014 | 13:55

    Mi nismo amerika ni zapad katolicki. Kod nas je Sveti Luka i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA