GUŽVA ZA PRVI iPHONE: U ponoć krenula prodaja u Srbiji! (FOTO)

Uzbuđeni građani počeli su da se okupljaju već od 17 časova nestrpljivo čekajući da vide i kupe najnovije telefone. Oni imaju priliku da ove sjajne uređaje otplate u 24 rate, po najpovoljnijim cenama na našem tržištu, a u zavisnosti od postpejd tarife, pametni telefoni ponuđeni su im za samo jedan dinar

  • 98

U centru Beograda u poslovnicama Mts-a, po prvi put u našoj zemlji, počela je prodaja dugoočekivanih pametnih telefona iPhone6 i iPhone6 plus, kompanije Apple, i to u poslovnici na  Terazijama 24.

Uzbuđeni građani počeli su da se okupljaju već od 17 časova nestrpljivo čekajući da vide i kupe najnovije telefone. Oni imaju priliku da ove sjajne uređaje otplate u 24 rate, po najpovoljnijim cenama na našem tržištu, a u zavisnosti od postpejd tarife, pametni telefoni ponuđeni su im za samo jedan dinar.

Ekipa "Telegrafa" je na licu mesta zatekla i dva mladića, koji su stigli među prvima, Ismara Gluhalića i Miloša Đorđevića, koji će iskoristiti mogućnost da ove telefone kupe na rate. U poslovnicu je ulazilo po šestoro ljudi.

Ismar je dečko koji je kupio prvi iPHONE u Srbiji samo nekoliko minuta posle ponoći. "Jako sam uzbuđen! Dugo sam čekao i najzad imam ovaj telefon u rukama. Otvoriću ga kada stignem kući - nije krio uzbuđenje ovaj mladić.

Generalni direktor Mts-a Predrag Ćulibrk čestitao je kupcima i rekao da će ovaj dan biti zapamćen u razvoju mobilne telekomunikacije, rekavši da je Srbija "ušla među 36 zemalja u kojima se legalno prodaje iPhone".

Inače, inovativni Iphone modeli sa sobom su doneli potpuno novi dizajn i najtanji i najnapredniji Multi-Touch HD ekran. IPhone6 i IPhone6 plus pokreće A8 čip, unapređene energetske efikasnosti, a jedna od zanimljivih stvari koje poseduju je identifikacija na otisak prsta, čime je povećana bezbednost podataka koji se čuvaju na uređaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3oka

    31. oktobar 2014 | 00:18

    Nije baš "svetski", očekivao sam gužvu, tuču... A ono, dostojanstveno i na rate. SRBIJA!

  • nebitno

    31. oktobar 2014 | 00:27

    A svi kukaju kako dinar nemaju.. ccccc

  • Nenad Canovic

    31. oktobar 2014 | 00:31

    Nevidim zasto bi bila guzva pa mogo je da se kupi uvek svaka radnja ga je imala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA