URNEBESNO: Pogledajte kako bi Facebook izgledao 90-ih godina! (VIDEO)

U to vreme aplikacije i društvene mreže nisu ni postojale. Komičar Brent Vajnbah napravio je parodiju na klasičnu America Online reklamu iz 1995. godine, a u njoj je prikazao kako bi Facebook izgledao da se pojavio u to vreme

  • 2
Foto: Telegraf, Printskrin: Youtube/BrentWeinbach Foto: Telegraf, Printskrin: Youtube/BrentWeinbach

Mark Zakerberg je svoju društvenu mrežu kada se pojavila 2004. godine nazvao "The Facebook Inc". Sada se na internetu pojavio video snimak stand-up komičara Brenta Vajnbaha, koji je želeo da pokaže koliko bi Facebook bio dobar da se pojavio 1995. godine.

U to vreme, internet je još uvek bio "divlji zapad". Chat sobe i forumi su preovladavali na mreži. Aplikacija i društvene mreže u to vreme nisu ni postojale.

Evo kako da otkrijete da li je nečiji profil na Facebooku lažan!

Lažna Facebook reklama je zapravo parodija na klasičnu America Online reklamu koja se pojavila 1995. godine. Ona je tada imala nameru da impresionira korisnike širom sveta do tada neviđenom uslugom naručivanja preko interneta. Iako je dijalog u reklami pomalo čudan za današnje vreme, on najbolje pokazuje koliko je čovečanstvo napredovao za poslednje dve decenije.

Uz ovih nekoliko trikova, Facebook vas više neće iritirati!

Od kvaliteta snimka, drečavog dizajna same stranice do neverovatnih opcija koje ovaj "drevni" Facebook nudi, Vajnbah je uspeo da u potpunosti prikaže kako bi najpopularnija društvena mreža na svetu izgledala sredinom devedesetih godina.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: valuewalk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA