Facebook Messenger od sada i na kompjuteru!

Interfejs Messenger.com sajta je isti kao i onaj koji viđamo u aplikaciji za pametne telefone. Korisnici će moći da šalju slike, stikere, lajkove, ali za sada ne postoji mogućnost snimanja glasovnih poruka

  • 0
Printskrin: messenger.com Printskrin: messenger.com

Kompanija Facebook sada je objavila Messenger i za desktop internet pretraživače, pored već postojećih aplikacija za pametne telefone. Na svu sreću, klasičan chat na Facebook sajtu neće prestati da postoji.

Iako je najpopularnija društvena mreža naterala korisnike pametnih telefona da instaliraju Messenger aplikaciju kako bi nastavili sa dopisivanjem, Messenger.com to neće uraditi.

Ukoliko korisnik želi da pogleda nove postove na News Feed-u ili otvori nečiji profil, za to će morati da uđe na klasični Facebook.com, jer je novi sajt namenjen samo za dopisivanje. Naime, iz Facebooka poručuju da je svrha ovog sajta da korisnicima olakša četovanje sa prijateljima, bez da ih ostale stvari na klasičnom sajtu ometaju.

Interfejs Messenger.com sajta je isti kao i onaj koji viđamo u aplikaciji za pametne telefone. Korisnici će moći da šalju slike, stikere, lajkove, ali za sada ne postoji mogućnost snimanja glasovnih poruka.

Ukoliko želite da probate četovanje putem ovog sajta, to možete uraditi OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA