ZAKERBERG I NE ZNA KOLIKO JE BOGAT: Facebook najviše para zgrće u zemljama van Amerike!

Globalni prihodi od reklama su u prvom tromesečju porasli 46 odsto na 3,3 milijarde dolara i činili su najveći deo ukupnih prihoda kompanije

  • 0

Inostrana tržišta Facebooku donose veće prihode od onih koje ostvaruje na domaćem tržištu, SAD, i u prvom kavrtalu su mu donela čak 51 odsto ukupnih prihoda od reklama, a njihov rast u Aziji od 57 odsto bio je najbrži u svetu, rekla je za Rojters potpredsednica Fejsbuka za globalna marketing rešenja Kerolin Everson.

Porno-virus se širi Facebookom OPET!

Globalni prihodi od reklama su u prvom tromesečju porasli 46 odsto na 3,3 milijarde dolara i činili su najveći deo ukupnih prihoda kompanije od 3,5 milijardi dolara.

Facebook je 1,7 milijardi dolara prihoda od reklama (51 odsto) ostvario na međunarodnim tržištima i to predstavlja rast od 36 odsto na godišnjem nivou.

Reklame na mobilnim uređajima donose više od 70 odsto ukupnih prihoda od reklama, a reklamnim kompanijama je posebno atraktivno tržište mobilnih telefona, navodi Everson.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA