GREŠKOM STE POSLALI MEJL? Evo kako možete da ga vratite! (FOTO)

Nakon što korisnici uključe opciju "Undo" na Gmailu, oni će moći da povrate mejl u roku od pet do 30 sekundi nakon što su kliknuli "send"

  • 0

Sigurno vam se barem jednom desilo da pošaljete mejl, a onda shvatite da ste pogrešili adresu ili da je tekst prepun grešaka. Na svu sreću, Google je pre nekoliko godina predstavio opciju "Undo Send" (povrati slanje) koja nas spašava od takvih situacija.

Preko Googla sada možete da nađete ukradeni telefon. Evo i kako!

Međutim, ona je dugo bila u fazi probnog testiranja, ali ju je sada internet gigant konačno uveo u sastavni deo Gmail opcija.

Ovo je verovatno najduže probno testiranje ikada.

Nakon što korisnici uključe tu opciju, oni će moći da povrate mejl u roku od pet do 30 sekundi nakon što su kliknuli "send". Gmail na kratko odlaže slanje poruke kako bi korisnicima omogućio da u tom kratkom periodu povrate mejl.

Opcija"Undo" nalazila se u Gmail-ovoj kategoriji "Labs" i bila je dostupna na testiranje od marta 2009. godine, a Google ju je sada prebacio u "General Settings"gde je možete uključiti.

Pogledajte kako da brzo pronađete ovu opciju:

Printskrin: Gmail Printskrin: Gmail
Printskrin: Gmail Printskrin: Gmail

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA