DALJINAC: Od danas možete da gledate 180 TV kanala sa bilo kog uređaja i ma gde bili (FOTO) (VIDEO)

TV servis "Daljinac" je idealno rešenje za gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih kanala u svakom trenutku, gde god da se nalazite, bez ikakvih ugovornih obaveza

  • 59

Kablovski operater Kopernikus je u saradnji sa Telegrafom omogućio gledaocima da putem interneta brzo i jednostavno gledaju veliki broj domaćih i svetskih televizijskih kanala. U pitanju je TV servis "Daljinac".

"Daljinac" je dostupan za pametne telefone, tablete, televizore i "set-top box-eve" sa Android TV operativnim sistemom, uskoro stiže i verzija namenjena iOS uređajima, a tu je naravno i desktop sajt za gledanje putem notebook i desktop računara ili iz browsera sa mobilnih uređaja.

Ovom servisu se može pristupiti putem adrese www.daljinac.rs, neodlazeći sa Telegrafa putem direktnog linka (prikazano u fotografiji ispod), ali i preko naše Android aplikacije.

Foto: Telegraf, pixabay.com Foto: Telegraf, pixabay.com

S obzirom na to da se zahvaljujući internetu u poslednjih nekoliko godina veliki broj ljudi okrenuo ovakvom načinu gledanja televizije, "Daljinac" je idealno rešenje za gledanje omiljenih TV kanala u svakom trenutku, gde god da se nalazite, bez ikakvih ugovornih obaveza.

Princip funkcionisanja je sledeći: korisnik putem sajta ili mobilne aplikacije registruje svoj broj mobilnog telefona. Nakon toga, bira se željeni paket (Nacional ili Gold) i način plaćanja (SMS-om, kreditnom karticom ili PayPal-om).

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Nacional paket je namenjen gledaocima koji će TV servis koristiti isključivo iz Srbije, dok je Gold namenjen onima koji žele da gledaju omiljene TV kanale u kojoj god zemlji da se nalaze, uključujući i Srbiju.

Pretplata košta 300 dinara sa PDV-om i važi sedam dana od trenutka uplate, a svi domaći i strani kanali dostupni su za gledanje od trenutka plaćanja.

Najveća prednost "Daljinca" u odnosu na slične servise je brza i pouzdana TV platforma, broj kanala, načini plaćanja, podrška za Android "touch" uređaje (pametni telefoni, tableti) i "non-touch" uređaje (aplikacija se koristi samo pomoću daljinskog upravljača na Android televizorima i Android TV Box-ovima), kao i to što je za neometano gledanje bez prekida potrebna prilično mala brzina interneta od svega 256 kb/s. 

Daljinac aplikacija Foto: Telegraf.rs

Tvorci servisa "Daljinac" ističu da će korisnici uskoro moći da uživaju i u brojnim drugim funkcionalnostima.

"Daljinac" Android aplikaciju besplatno možete preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    14. april 2016 | 19:00

    Ubacite 4 arenina i 6 kanala sport kluba i slobodno izbacite sve ostale i javite se

  • DJ

    14. april 2016 | 16:29

    Preskupo.

  • Dr. za rock and roll

    14. april 2016 | 18:26

    Samo da vas obavestim da od svih tih programa covek gleda max 10 tak- 70 ex- yu kanala od toga 40 srpskih koji su vise nego dosta su 7 eu mesecno van zemlje-- skupi ste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA