PROMENIO SE CHAT NA FACEBOOKU: Pogledajte kako ćete se sada dopisivati (FOTO)

Promena je trenutno dostupna određenom broju ljudi, a taj broj se iz dana u dan sve više povećava

  • 3

Društvena mreža Facebook je na svom sajtu napravila promenu koja će se sigurno dopasti svima - redizajnirala je chat prozorčić koji se pojavljuje kad god vam neko pošalje poruku.

Facebook uspešno testirao drona koji će omogućiti BESPLATAN INTERNET SVIMA!

Boja chat prozora je drugačija nijansa plava, a poruke su zaobljenije nego pre. Pored toga, promenjen je i dizajn ikonica u donjem delu chat-a pomoću kojih je moguće poslati GIF, fotografiju, smajli ili neki fajl.

Takođe, u Messenger aplikaciji je već neko vreme moguće promeniti boju konverzacija, a ova promena će se sada odnositi i na desktop sajt.

Tako poruke više neće morati da budu samo plave boje, već će korisnici moći da ih biraju u zavisnosti od toga sa kime se dopisuju.

Promena je trenutno dostupna određenom broju ljudi, a taj broj se iz dana u dan sve više povećava, pa se očekuje da će novi Facebook chat vrlo brzo biti dostupan svima.

Pogledajte kako izgleda novi chat na Facebooku:

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reb

    25. jul 2016 | 11:20

    Da li nas zezate? Meni je ova peonena vidljiva od pre mesec i po dana. I nervira me..jos jedna u nuzu fb gluposti koje narusavaju privatnost korisnika.

  • NikolasWhite

    25. jul 2016 | 22:40

    Podrzavam fejsbuk promene, sve ostale promene koje donose internet usluge su super, kao sto je Google, Viber, da ne nabrajam sta sve ima, Uvek se odmah naviknem i prihvatim, a vi koji to ne podrzavate, vi cete da se naviknete na novo, posle kad promene, opet ce vam ta danasnja biti bolja, napredujte!!! Science and Tech Forever! :D

  • Da

    25. jul 2016 | 10:44

    Vrlo vazna stvar za covecanstvo,luda sam bez fb

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA