≫ 

Ako od Facebooka dobijete ovu poruku, znajte: NEKO VAM HAKUJE PROFIL! (FOTO)

Poslednjih dana mnogima masovno stižu poruke sa kodovima za resetovanje lozinke i linkovi do Facebook stranice na kojoj to mogu da urade

  • 5

Facebook veoma vodi računa o bezbednosti, pa tako na svaku sumnjivu stvar na profilima korisnika odmah šalje upozorenja. Upravo to je glavni razlog što veliki broj korisnika niotkuda dobija poruke sa kodovima za resetovanje lozinke i stranicu na kojoj to mogu da urade.

Jeziva promena na Fejsbuku: Sada svi prijatelji mogu da znaju gde se nalazite u svakom trenutku!

Ukoliko vam poruka dođe sa broja 32665 ili piše samo "Facebook", znajte da nije reč ni o kakvom spamu, već je u pitanju automatska poruka Facebooka koja se šalje svaki put kada pokušate sami da resetujete lozinku, odnosno kada je neko umesto vas pokušao da resetuje šifru na vašem profilu.

Razlog što postoji ova poruka je povećana bezbednost, jer bez koda koji ste u njoj dobili nije moguće resetovati lozinku na Facebook profilu.

Razloga za paniku nema, čak i da je neko umesto vas pokušao da vam resetuje šifru na profilu, bez ovog koda to neće biti moguće.

Ukoliko vi niste inicirali resetovanje lozinke, poruke ovog tipa slobodno možete ignorisati.

Pogledajte kako izgleda poruka koju šalje Facebook kada neko pokuša da vam resetuje lozinku:

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf
Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA