Više od 230 miliona ljudi uživo pratilo rađanje žirafe: Ovo je najgledaniji live snimak u istoriji YouTube-a (VIDEO)

Prenos žirafe Ejpril iz njene ograde u Enimal Advenčer parku (Animal Adventure Park) imalo je 232 miliona uživo pregleda i 7,6 milijardi minuta lajv gledanja od februara kada je počelo praćenje buduće mame žirafe

  • 0

Dugo očekivan dolazak na svet bebe žirafe Ejpril u privatnom zoološkom vrtu u američkoj državi Njujork drugi je najgledaniji lajv kanal u istoriji YouTubea.

ZA DOBRO JUTRO: Prvi koraci bebe od žirafe April, čiji dolazak na svet je gledalo preko milion ljudi!

Prenos žirafe Ejpril iz njene ograde u Enimal Advenčer parku (Animal Adventure Park) imalo je 232 miliona uživo pregleda i 7,6 milijardi minuta lajv gledanja od februara kada je počelo praćenje buduće mame žirafe.

To je drugi najgledaniji lajv prenos preko YouTubea posle "League of legends eSports" koji se prenosi od 2012, saopštio je YouTube.

Najposećeniji dan na sajtu sa žirafom bio je u subotu, kada je bilo više od 14 miliona pregleda.

Više od 1,2 miliona gledalaca pratilo je istovremeno uživo prenos preko YouTubea kada je žirafa Ejpril rodila svoje mladunče u subotu ujutro, što je upalo u prvih pet najgledanijih trenutaka preko te društvene mreže, naveo je YouTube.

Beba žirafa koja još nije dobila ime trčala je okolo sa mamom tri sata posle rođenja u privatnom zoološkom vrtu u Harpursvilu, selu na 210 kilometara severozapadno od grada Njujorka.

Ejpril i beba će biti predstavljeni javnosti kada se park otvori za novu sezonu idućeg meseca.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA