I YouTube dobija "storije": Biće mnogo bolji jer nemaju stvari koje vas izluđuju svakodnevno na Instagramu

YouTube se na ovu opciju odlučio jer njegovi korisnici sve više traže način da podele određeni sadržaj bez da moraju da objave tradicionalan snimak

  • 0

YouTube testira novu opciju Reels koja će biti kopija "storija" na Instagramu i Snapchatu.

Kako da slušate muziku na YouTube-u dok koristite telefon, a da se pesma ne prekine!

Opcija Reels dobiće sopstveni tab koji će biti odvojen od glavne liste videa na YouTube-u, piše "The Verge".

YouTube se na ovu opciju odlučio jer njegovi korisnici sve više traže način da podele određeni sadržaj bez da moraju da objave tradicionalan snimak.

Reels je trenutno u fazi testiranja među odabranim brojem ljudi, a kompanija Google još uvek ne želi da otkrije kada će ova opcija postati dostupna većem broju korisnika.

"Stori" na YouTube-u će se razlikovati od ostalih jer, pre svega, neće nestati nakon 24 sata. Takođe, korisnici će moći da imaju veći broj "storija" sa različitim snimcima u njima. 

Proces kreiranja Reelsa na YouTube-u je jednostavan, smatra TechCrunch. Korisnici snime nekoliko videa od kojih svaki može da ima 30 sekundi, dodaju miks filtera, muzike i teksta i objave ih na YouTube-u.

Još jedna dobra stvar kod ove opcije je ta što vas YouTube neće "bombardovati" storijima osoba koje pratite, već će se oni pojavljivati samo ukoliko ih redovno gledate i pratite.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA