≫ 

5 najbeskorisnijih opcija na Facebooku

Facebook ima mnoštvo korisnih opcija koje koristimo svakodnevno, ali i onih koje bismo najradije želeli da gurnemo pod tepih

  • 1

Na najvećoj društvenoj mreži na svetu ne manjka opcija za koje, verujemo, ni njihovi tvorci nisu sigurni koliko su zaista korisne.

Ovi neonski znakovi prikazuju najiritantniju stvar na svakoj društvenoj mreži (FOTO)

Ovom prilikom izdvojili smo ih pet najbeskorisnijih na koje možete da naiđete na Facebooku:

Napravite okvir

Foto: Pixabay.com

Okviri (Frames) su deo Facebookove platforme Camera Effects (ni za nju niste čuli, zar ne?) koja omogućava stvaranje okvira po želji za vašu fotografiju na profilu, grupi ili poslovnoj stranici. Kad napravite okvir, može ga koristiti bilo ko na Facebooku. Zato, nemojte stavljati pojedinosti o sebi u njega.

Ovaj ćete alat naći ako otvorite Camera Effects, kliknete na Open Frame Studio u gornjem desnom uglu i pratite uputstva.

Istorija veze

Foto: Tanjug/AP

Pomoću alata Relationship History možete da vidite celu istoriju odnosa na Facebooku s osobom za koju ste naveli kako ste s njom u vezi. Dobićete prikaz fotografija, video snimaka, objava i događanja u kojima se oboje tagovani, zajedničke prijatelje i poslove, datum kad ste postali prijatelji...

Upišite facebook.com/us u polje za navigaciju brauzera ili facebook.com/friendship/[korisničko ime 1]/[korisničko ime 2] druge korisnike.

Provereni korisnički računi

Foto: Tanjug/AP

Poput Twittera, Facebook ima oznaku za proverene korisničke račune. S time da nude plavu i sivu oznaku. Plava je za poznate i slavne, javne ličnosti i poznate brendove. Siva je za bilo koju poslovnu stranicu.

Otvorite svoju stranicu na Facebooku, pa Settings, General, Page Verification i potom Verify this page. Facebooku ćete morati dati ili javno dostupan kompanijin broj telefona ili nedavno plaćen račun za komunalije.

Kodovi za Messenger

Foto: Pixabay.com

Kodovi za Facebookov Messenger su opcija koju je Facebook "pozajmio" od Snapchata. Ideja je jednostavna: skenirate nečiji kod i odmah možete da počnete da razgovarate s tom osobom.

Otvorite aplikaciju za Messenger i kucnite po svojoj profilnoj slici u gornjem desnom kutu. Kako biste skenirali nečiji kod, ponovite postupak, kucnite na sopstveni kod i odaberite tab Scan Code.

Games Feed

Foto: Pixabay.com

Poseban feed može da bude super ideja - imate mogućnost da vidite samo šta vam rade najbliži prijatelji ili osobe sa kojima ste išli u gimnaziju.

Ali jedan Facebook feed s punim pravom može da ponese titulu najbeskorisnijeg - The Games Feed.

Ako želite da gledate more apdejta o opsesiji vaših prijatelja poznatim igricama kao što su Farmwille i Candy Crush - ovo je feed za vas.

Najgore od svega, ovaj feed ne možete da obrišete, već samo da ga dodate u Favourites.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekana

    16. april 2018 | 10:38

    Najbeskorisnije je to sto su meni sami promenili sifru i ne mogu da udjem na profil a na mail nece da mi posalje potvrdu da sama promenim sifru! Strasno!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA