Gugl Rider odlazi u istoriju, zamene neće biti!

I pored velikog broja vernih korisnika ovog servisa, u Guglu kažu da ga više neće pružati zbog drastičnog pada upotrebe. Takođe, naglasili su da gašenje servisa koji nemaju mnogo korisnika omogućava da preusmere energiju na usavršavanje manjeg broja usluga, kao i razvijanje novih

  • 0

Prošlog proleća kompanija Gugl je ugasila iGulg, Gulg mini i još neke servise u "prolećnom čišćenju", a ove godine gase Rider i još jedanaest drugih servisa, što podiže broj usluga koje su prestali da pružaju od 2011. na 70.

Gugl Rider, koji prestaje sa radom 1. jula, veoma je praktičan internet servis koji prikuplja sadržaje sa internet stranica koje korisnik odabere putem RSS fida.

I pored velikog broja vernih korisnika ovog servisa, u Guglu kažu da ga više neće pružati zbog drastičnog pada upotrebe. Takođe, naglasili su da gašenje servisa koji nemaju mnogo korisnika omogućava da preusmere energiju na usavršavanje manjeg broja usluga, kao i razvijanje novih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA