Samsung želi da bude korak ispred Apple-a: Za sledeću godinu sprema "SVETI GRAL" smartfona

Koh Dong Đin, predsednik mobilne divizije Samsung Electronics grupacije, istakao je kako će južnokorejski gigant 2018. godine predstaviti "svetog grala" pametnih telefona

  • 4

Kako bi bio jedan korak ispred konkurencije, Samsung je najavio da će sledeće godine predstaviti savitljivi smartfon pod Galaxy Note brendom.

Tajni kodovi za Samsung telefone otkrivaju dodatne opcije za koje niko nije znao do sada!

Koh Dong Đin, predsednik mobilne divizije Samsung Electronics grupacije, istakao je kako će južnokorejski gigant 2018. godine predstaviti "svetog grala" pametnih telefona sa savitljivim ekranom.

Međutim, on je takođe napomenuo da postoji još nekoliko prepreka koje treba prevazići, što ostavlja mesta za eventualno odlaganje uređaja ukoliko se problemi ne budu rešili, piše "Daily Mail". Koh Dong Đin nije otkrio koji su to tačno problemi u vezi sa savitljivim smartfonom.

Sa druge strane, analitičari smatraju da masovna proizvodnja savitiljivog telefona sa najboljim karakteristikama i tankim kućištem zahteva vreme.

Kada će Samsung predstaviti savitljivi telefon je pitanje koje se postavlja još od 2013. godine kada je predstavljen prototip uređaja pod imenom Youm.

Foto: Tanjug/AP

Dong Đin istakao je i da Samsung sarađuje sa kompanijom Harman na razvijanju pametnog zvučnika sa veštačkom inteligencijom sa kojim će korisnici moći da pričaju kako bi puštali muziku i izvršavali još neke zadatke.

Predsednik mobilnog poslovanja Samsunga istakao je i da su porudžbine Galaxy Note 8 telefona nadmašile sva očekivanja i da je do sada poručeno 650.000 komada.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA