Ako nemate para za najskuplji iPhone u istoriji, Kinezi nude alternativu: Košta 100 dolara, ali vas čeka neprijatno iznenađenje (VIDEO)

Kineski GooPhone X je kopija novog iPhonea koji izgleda identično kao i X i košta stotinjak dolara

  • 3

Početak prodaje iPhone-a X će najverovatnije kasniti, a oni koji ne mogu da se strpe i sačekaju novembar (ili decembar), iz Kine mogu da naruče telefon koji je vizuelno identičan novoj perjanici Apple-a. Međutim, tu se sva sličnost završava, jer se ispod ekrana krije zastareli uređaj.

Apple u velikom problemu, fanovi besni: Prodaja najboljeg i najskupljeg iPhone-a će kasniti!

Kineski GooPhone X je kopija novog iPhonea koji izgleda identično kao i X i košta stotinjak dolara.

Ova kompanija, koja je poznata po svojim kopijama Appleovih uređaja, iskoristila je curenje svih detalja i dizajna pa je samo dan nakon Appleove prezentacije ponudila svoju alternativu. Međutim, iza ekrana nalazi se skromniji hardver. Kako se navodi, njihov telefon bi trebalo da ima 5,5-inčni ekran 720p rezolucije te skromni MediaTek četverojezgarni procesor.

Tu je i samo 1 GB radne memorije te 16 GB interne memorije. GizChina prenosi kako su modifikovali stari Android 5 da se prikazuje kao 7, ali i da telefon lažno prikazuje bolju kameru i 4G podršku.

U stvarnosti nudi kamere od samo dva i osam megapiksela te osam ili 16 GB interne memorije. Ali, tu je microSD ulaz pa to donekle pomaže.

Potencijalni vlasnik ovog telefona neće moći da ga otključa ni skeniranjem lica ili otiskom prsta jer nema ovih mogućnosti. Kapacitet baterije je na nivou iPhonea sa 2.100 mAh.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. septembar 2017 | 11:44

    Što sam kupio ,,kupio sam ,para vise nema a kad ce biti nezna se!😯

  • Bond

    25. septembar 2017 | 12:11

    Koliko para toliko i muzike

  • kiru

    25. septembar 2017 | 13:34

    Ne znam dal sam dobro cuo, al mislim da je na snimku rekao 300$?!??! Nemam pojma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA