BREND TESLA PODIŽE STANDARDE SIGURNOSTI: Čak 3 godine garancije za pametne telefone (VIDEO)

Kupovinom Tesla telefona (3.3 Lite, 3.3, 6.3, 9.1 Lite, 9.1) u periodu od 20.07-15.09, potrošači ostvaruju pravo na dodatnu, treću godinu garancije

  • 0

Kako su nam saopštili predstavnici Tesla tima, brend Tesla odlučio je da izađe u susret svojim potrošačima uz moto: "Kada vam je do nekoga stalo, važno vam je da se oseća bezbedno".

Veći ekran, dual kamera i pristupačna cena samo su neke od prednosti novog Tesla 9.1 Lite telefona / Hi-Tech (VIDEO)

Kupovinom Tesla telefona (3.3 Lite, 3.3, 6.3, 9.1 Lite, 9.1) u periodu od 20.07-15.09, potrošači ostvaruju pravo na dodatnu, treću godinu garancije. U Tesla timu ističu svoju rešenost da izađu u susret korisnicima Tesla telefona i ponude im najduži period garancije na domaćem tržištu, a dodatnu godinu sigurnosti kupci će aktivirati jednostavnim prilaganjem fiskalnog isečka prilikom donošenja telefona u servis.

Tesla servis već nudi Premium pogodnosti vlasnicima određenih modela Tesla pametnih telefona, a dodatna garancija će najširoj grupi korisnika obezbediti dodatnu godinu bez briga.

- Sve ovo radimo po ugledu na Teslinu viziju u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija pristupačne svima, a uz što manje troškove. - istakli su u Tesla timu, uz opasku da uskoro slede nova prijatna iznenađenja za korisnike Tesla uređaja.

Da vas podsetimo: portfolio brenda Tesla trenutno obuhvata telefone, tablete, televizore i klima uređaje. U sladu sa vizijom budućnosti u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevnica za većinu, predstavnici Tesla tima ističu i svoj rad na razvijanju edukativnih platformi za učenike i studente, kao i konstantnu podršku mladim talentima i ugroženim kategorijama društva.

U ovom trenutku uređaji Tesla su, pored Srbije, zastupljeni na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Rumunije, Slovenije, Mađarske, Grčke i Bugarske.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA