Project Linda će promeniti gejming na telefonima: U specijalno kućište se ubacuje smartfon, a onda počinje magija (VIDEO)

Uz karakteristike Razer Phonea, kućište nudi 200 GB prostora za čuvanje podataka, USB-A i USB-C port, web kameru 720p i integrisani mikrofon

  • 0

Kompanija Razer je na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike CES u Las Vegasu predstavila Project Linda koji kombinuje novi laptop i Razer Phone.

Naime, uz spomenuti Razer Phone stiže i poseban laptop dijagonale 13,3 inča, koji je zapravo kućište, ekran i tastatura, jer je "srce" Linde zapravo pametni telefon.

Razer Phone se ubacuje u posebno dizajniran ulaz gde na normalnim laptopovima dolazi touchpad i u tom trenutku kreće sasvim novo iskustvo korišćenja pametnog telefona zajedno s kućištem i tastaturom.

Prvi smartfon za gejmere je Razer Phone i prava je zver, a cena je sitnica!

Printskrin: Youtube/R Λ Z Ξ R

Uz karakteristike Razer Phonea, kućište nudi 200 GB prostora za čuvanje podataka, USB-A i USB-C port, web kameru 720p i integrisani mikrofon, što bi trebalo da bude dovoljno za sve one koji vole igranje na Android platformi i to u pokretu. Zgodna je mogućnost i punjenja pametnog telefona dok je utaknut u ulaz laptopa, a Razer Phone se doslovno može koristiti i kao touchpad.

Hoće li i koliko ljubitelja Razerovih rešenja posegnuti za ovakvim konceptom teško je reći, jer se još ne zna cena, niti je otkriveno kada će biti dostupan za kupovinu.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA