≫ 

Seksi gejmerka zaboravila da isključi kameru, pa počela da masturbira pred hiljadama ljudi (VIDEO)

Nova Patra se na internetu proslavila po svojim veštinama igranja video-igrica, ali je onda uradila nešto što niko nije očekivao

  • 5

Kanadska gejmerka Nova Patra je preko noći dobila hiljade novih pratilaca, kada je na svom kanalu zaboravila da isključi live prenos i snimila sebe kako se samozadovoljava.

Seksi gejmerka kida kako igra pucačine: Prati je na hiljade muškaraca, a svima koji je hejtuju poručuje ovo!

Nova Patra se na internetu proslavila po svojim veštinama igranja video-igrica, ali po novome, njen Youtube kanal je dobio oznaku eksplicitnog sadržaja.

Naime, u jednom je videu završila igranje igrice te najavila da će isključiti prenos, ali to nije učinila. Nakon toga se prepustila se masturbaciji pred očima oduševljenih fanova.

Razumljivo, nakon toga se broj pratilaca na njenom kanalu naglo povećao, pa je sad prati preko 35.000 ljudi.

Na internetu se razvila rasprava da li je ovde u pitanju zaista previd ili je devojka pronašla dobru taktiku da poveća broj pratilaca.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    27. septembar 2017 | 13:45

    Sve za pratioce i lajkove...

  • Rale

    28. septembar 2017 | 14:02

    A vidi se da je fejk, radi pratilaca je to uradila i da se procuje. Zakovrnula ocima ko u domacem filmu ona sto je svirala klavir pa sela na drsku od stolice..

  • zmn

    25. oktobar 2017 | 03:18

    Da je tako... samo za lajkove itd, bilo bi lepo, inace devojka vise ne moze da strimuje, a to joj je bila jedina i dobra zarada ;), ne lupajte toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA