Deda Mraz stigao u Comtrade: Najveća IT kompanija organizovala spektaklurano druženje za decu sa puno smeha, igre i poklona (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko stotina mališana uživalo je u višečasovnom druženju, na kraju kojeg im je Deda Mraz uručio paketiće sa igračkama i slatkišima

  • 1

Comtrade, najveća IT kompanija u ovom delu Evrope, organizovala je tradicionalnu dodelu paketića svojim najmlađim i najdivnijim članovima - deci zaposlenih.

Viber i Comtrade razvili revolucionarnu opciju za plaćanje računa putem čuvene aplikacije!

Deda Mraz je posetio decu u tehnološkom centru Comtrade-a, gde su mališani imali prilike da uživaju u spektakularnoj predstavi sa vilama, robotima, magijom i uz puno, smeha i radosti.

Foto: Promo

Nekoliko stotina mališana uživalo je u višečasovnom druženju, na kraju kojeg im je Deda Mraz uručio paketiće sa igračkama i slatkišima.

Decu su zabavljali iskusni animatori, a u spektaklu su uživali i njihovi roditelji.

Foto: Promo

Globalna kompanija Comtrade aktivna je i priznata u oblastima digitalizacije, Cloud infrastrukture, bezbednosti podataka, "Big Data" koncepta, mobilnosti, pa i u "Internetu stvari" (IoT).

Printskrin: Comtrade

Sa više od 2.000 IT inženjera, Comtrade kreira softverska rešenja i pruža IKT i konsalting usluge vodećim kompanijama u svetu.

Pogledajte kako je izgledalo novogodišnje druženje Deda Mraza i malih "komtrejdaša":

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA