≫ 

Čeka je krivična prijava, ali to nije sve! Pink saopštio kakve kazne će tražiti za Branku Blek Rouz, nakon napuštanja Zadruge! (VIDEO)

Branka Blek Rouz imaće probleme sa "ružičastom" televizijom, koja je negodovala posle ovog incidenta

  • 24

Branka Blek Rouz danas je (9. septembra) diskvalifikovana iz "Zadruge", jer je preskočila ogradu u begu iz ovog rijalitija. Nekadašnja stripzeta, koja je imala fizički obračun sa Saškom Karan, imaće probleme i sa "Pinkom", budući da će iz ove televizije tražiti da Branka bude i pravno kažnjena.

LETELE ČAŠE, PREKINUT PROGRAM! Saška Karan i Branka nasrnule jedna na drugu, učesnici "Zadruge" se TRESLI! (VIDEO)

- Povodom samovoljnog izlaska Branke Blek Rouz iz kompleksa "Zadruga" i zbog grubog narušavanja pravila i zakona koji važe u ovom rijalitiju, upravni odbor Pink Media Grupe je doneo, na sednici održanoj u subotu 9. septembra u 17h, sledece zaključke: Branka Blek Rouz će biti suočena sa pravnim posledicama i aktiviranjem člana 5., ugovora potpisanog između svih igrača i produkcije, zbog nepoštovanja i grubog narušavanja pravila rijaliti programa "Zadruga" proisteklih iz gore pomenutog člana. Ukoliko se ispostavi da Branka Blek Rouz nema ovaj novac, tražićemo od nadležnih sudskih institucija blokadu svih Brankinih računa do izmirenja ove ugovorne obaveze... Pravni tim Pink Media Grupa će podneti i krivičnu prijavu protiv Branke Blek Rouz za zlostavljanje i nasrtaje na pripadnike bezbednosnih službi koji su profesionalno obavljali svoje bezbednosne zadatke!   - navodi se u saopštenju.

Pogledajte kako je Branka Blek Rouz bežala iz rijalitija:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    9. septembar 2017 | 23:18

    Zasto ih ne zastitite nasilja?Sram da vas bude.Sve tolerisete samo da bi bili gledani.

  • Niki

    9. septembar 2017 | 23:57

    Zasto niste diskvalifikovali Sasku Karan koja je nasilnik i bije koga stigne u vasim rijalitijima???Baba Savka napolje!!!Pravda nije ista za sve,sramota!!!Imate privilegovane ucesnike!Fuuuuj...

  • PP

    9. septembar 2017 | 22:21

    Jesu ovako zestoko bili kaznjeni zbog napustanaj ranijih PINK rijaliti programa Ana Nikolic, pa onda bracni par Vukasinovic, pa onda Miki iz Kupinova (koji je sada opet u rijaliti programu koji pravi Pink, tako da cemo mozda videti u nekom novom rijiiti programu Pinka za neku godinu sada ozloglasenu Branku) Ono saopstenje koje je procitoa Amidzic u emisij je ruzno onaj deo koji se tice bivseg zanimanje ove zene, a interesatno da inicijator sukoba i svajde koje je uzrokala odlazak Branke , gdja Saska Karan nije uopste kaznjena ili barem opomenuta i vidimo da su neki privilegovani tj ona i Lepi Mica koji imaju izgleda zadatak produccije da provociraju neke ukucane Zadruge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA