DRUGA STRANA X FACTORA: Tehnički problemi i izostanak svetskih zvezda! (FOTO)

Mesecima se spekulisalo da li će u Beograd doći Rijana, Kajli Minog ili Džastin Timberlejk, ali od toga nije bilo ništa, a nije se pojavio ni Sajmon Kauel, tvorac ovog popularnog takmičenja, čiji je dolazak takođe najavljivan

  • 3

Ubedljivom pobedom Daniela Kajmakoskog sinoć je završeno prvo izdanje "X Factora", a senku na spektakl u "Kombank areni" su bacili tehnički problemi kao i izostanak ranije najavljenih svetskih zvezda i idejnog tvorca ovog šou programa Sajmona Kauela, koji je takođe, kako se spekulisalo, trebalo da bude gost u Beogradu.

Česti problemi sa zvukom i monitoringom su nervirali publiku ali a naročito takmičare, a to su na svojoj koži najviše osetili "Doktori" koji su prvi nastupili. Takođe, muke je imala i Tamara Milanović dok je u finalnom obračunu sa Danielom izvodila numeru "Run" benda "Snow Patrol", a njen najveći konkurent Kajmakoski nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo zbog tehničkih problema, pa je odmah na početku pesme "Hardest Thing" demonstrativno izvadio slušalice iz ušiju.

I Marija Šerifović je svoje razočaranje zvukom u "Areni" izrazila na svom Tviter nalogu gde je u šali napisala da će nas "Sajmon sada bombardovati".

Još od prve konferencije za medije koja je održana krajem juna prošle godine, organizatori su najavili specijalna iznenađenja u vidu gostovanja svetskih muzičkih atrakcija, i odmah su počela nagađanja da li će to biti Rijana, Džastin Timberlejk, Kajli Minog, Keli Rouland ili možda grupa "One Direction"... Međutim, od toga nije bilo ništa, i sinoć su se kao specijalne gošće pojavile članice nemačkog benda "Madlick" za koje verovatno niko od prisutnih nije čuo!

Pričalo se i zvanično i nezvanično da postoje velike šanse da Sajmon Kauel, autor "X Factora", dođe na finale, ili bar na neku od završnih emisija, ali to se nije dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjela

    24. mart 2014 | 15:46

    Pa kad Dj koga je poplava izbacila, treba da pusti muziku tresu mu se ruke, CD sa nekom normalnom pesmom ne ume da nadje i da digne ljude na noge. Svi su sedeli po podu koliko je bilo full... Takva pojacala i oprema, a da niko njom ne ume da upravlja. Organizacija 0!! Bolje vratite pare ili ih makar dajte onim ljudima koji su se borili da ostvare svoj san, a zbog vas nisu ni pesmu mogli da otpevaju kako treba. Sram vas bilo! Danijele svaka cast

  • Danijel

    24. mart 2014 | 16:39

    Losa tehnicka podrska i organizacija. Gde su vam gosti. Proglasenje nije bilo euforicno, zasto nisu otpevali zajednicku numeru sa ostalim clanovima. To je bila jedna obicna vece.

  • david blane

    24. mart 2014 | 16:21

    Toliko patite za tom amerikom, glumite svi holivud, a ovo vam je cist primer da im se jebe za srbe i sbiju i da ne znaju ni gde se nalazimo. pozzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA