DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA: Laž je da nismo imali seks četiri godine! (VIDEO)

- Iskreno, to je jedna izmišljotina, to nisu naše izjave! Mislim da niko normalan ne bi pričao o svom privatnom životu na takav način - rekla je Brankica Sebastijanović

  • 3

Vest da mladi glumački par Miloš Biković i Brankica Sebastijanović za četiri godine veze nisu imali seks, i da planiraju da apstiniraju do braka, odjeknula je svim medijima i bila predmet podsmeha na društvenim mrežama. Kada je videla reakcije javosti, mlada glumica rešila je da ovu iznenađujuću informaciju demantuje.

Brankica je u emisiji "Exkluziv" otkrila da ništa od toga nije istina i da su njih dvoje običan, normalan par, kao i svi drugi.

- Iskreno, to je jedna izmišljotina, to nisu naše izjave! Mislim da niko normalan ne bi pričao o svom privatnom životu na takav način. Ako je osoba iole normalna, a Miloš i ja jesmo iole normalni - rekla je ona kroz smeh i dodala da je takve priče u opšte ne stresiraju, šta više, zabavljaju je.

Na pitanje novinarke "da li rade one stvari", Bikovićeva devojka je odgovorila:

- Pa mislim... Neću da pričam o privatnom životu - za dlaku se izlanula glumica.

Snimak čitavog intervjua sa Brankicom pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    26. mart 2014 | 23:46

    Dakle, imali ste seks pre četiri godine. Ok, sad razumemo.

  • nole

    26. mart 2014 | 17:09

    Bolje ako si imala sad imas iskustvo

  • bojana vilotijevic

    21. novembar 2015 | 11:14

    sta je sa vama ljudi brankica je normalna i lijepa i kulturna osoba u razliku od vas sta komentarisete ovo je sve cista izmisljotina sto novinari govore brankica sve lijepo kaze ne govori laz ko novinari.Sto bi ona govorila svoj privatni zivot to je isto ko da vi sad govorite bilo bi vam neugodno.SAMO TAKO NASTAVITE BRANKICE VERUJEM U VAS <3 <3 <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA